۱۳۹۱۵۶۴
۷۰۱
۷۰۱
پ

خبر جدید و مهمی که درباره سهمیه‌بندی نان اعلام شد

معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری تهران با اشاره به برخی شایعات در خصوص وضع محدودیت در فروش نان به مردم اظهار کرد: متناسب بودن میزان سهمیه آرد دریافتی با تعداد فروش نان مبنای عملکرد نانوایان است که می‌تواند میزان سهمیه منطقه را تعیین کند.

تسنیم: معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری تهران با اشاره به برخی شایعات در خصوص وضع محدودیت در فروش نان به مردم اظهار کرد: متناسب بودن میزان سهمیه آرد دریافتی با تعداد فروش نان مبنای عملکرد نانوایان است که می‌تواند میزان سهمیه منطقه را تعیین کند.

محمد علیمهری؛ با اشاره به برخی کسری‌های آرد نانوایان عنوان کرد: اگر سهمیه آرد یک واحد نانوایی کسر شده به دلیل تخلفات دیگری بوده و به فروش نان مربوط نمی‌شود.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری تهران تاکید کرد: هیچ محدودیتی در خرید نان برای شهروندان وجود ندارد و اعداد و ارقام موجود در سامانه هوشمندسازی آرد و نان ارتباطی به فروش نان ندارد.

وی در پایان با تکذیب شایعات سهمیه‌بندی نان یادآور شد: سهمیه‌بندی شدن نان برای مردم را تکذیب می‌کنیم و مردم هر تعداد نان مورد نیاز خود را از نانوایی‌ها می‌توانند تهیه کنند.

1402082416452268828775544

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج