اتفاقا اصلا حرفه ای نبود. قبل از ریختن سبزی داخل آب حتما باید کمی پیاز را در روغن تفت داده و زردچوبه بیشتری بهش اصافه کنید و بعد آب و سبزی را بریزید تا پخته بشه. این کار باعث خوش عطر و طعم شدن آش میشه. ضمنا با آبکش کردن حبوبات پخته ویتامینهای اصلی رو دور میریزید!!
ناشناس
وحشتناک بود بجای حرفه ای
شهرزاد
خوب چه کاری لعاب نخود لوبیا رو صاف کنی دور بریزی بعد به جاش آرد حل کنیم بریزیم عقل سالم میگه انواع ویتامین های ب مخصوصا فولیک اسید در حبوباته اون لعاب رو نباید دور ریخت
ناشناس
حال آدمو بهم میزنه
ناشناس
ای بابا چقدر اسراف کارید موقع شتشوی حبوبات همینطور شیر آب باشدت بازه!!😭
نظر کاربران
اتفاقا اصلا حرفه ای نبود. قبل از ریختن سبزی داخل آب حتما باید کمی پیاز را در روغن تفت داده و زردچوبه بیشتری بهش اصافه کنید و بعد آب و سبزی را بریزید تا پخته بشه. این کار باعث خوش عطر و طعم شدن آش میشه. ضمنا با آبکش کردن حبوبات پخته ویتامینهای اصلی رو دور میریزید!!
وحشتناک بود بجای حرفه ای
خوب چه کاری لعاب نخود لوبیا رو صاف کنی دور بریزی بعد به جاش آرد حل کنیم بریزیم عقل سالم میگه انواع ویتامین های ب مخصوصا فولیک اسید در حبوباته اون لعاب رو نباید دور ریخت
حال آدمو بهم میزنه
ای بابا چقدر اسراف کارید موقع شتشوی حبوبات همینطور شیر آب باشدت بازه!!😭