۱۳۸۶۳۸۱
۵ نظر
۱۲۳۷۷
۵ نظر
۱۲۳۷۷
پ

روش پخت آش‌رشته مجلسی و لعاب‌دار

این ویدئو روش پخت حرفه‌ای آش رشته مجلسی را آموزش می‌دهد.

راهنماتو: این ویدئو روش پخت حرفه‌ای آش رشته مجلسی را آموزش می‌دهد.

 

روش پخت آش‌رشته مجلسی و لعاب‌دار

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اتفاقا اصلا حرفه ای نبود. قبل از ریختن سبزی داخل آب حتما باید کمی پیاز را در روغن تفت داده و زردچوبه بیشتری بهش اصافه کنید و بعد آب و سبزی را بریزید تا پخته بشه. این کار باعث خوش عطر و طعم شدن آش میشه. ضمنا با آبکش کردن حبوبات پخته ویتامین‌های اصلی رو دور میریزید!!

  • ناشناس

    وحشتناک بود بجای حرفه ای

  • شهرزاد

    خوب چه کاری لعاب نخود لوبیا رو صاف کنی دور بریزی بعد به جاش آرد حل کنیم بریزیم عقل سالم میگه انواع ویتامین های ب مخصوصا فولیک اسید در حبوباته اون لعاب رو نباید دور ریخت

  • ناشناس

    حال آدمو بهم میزنه

  • ناشناس

    ای بابا چقدر اسراف کارید موقع شتشوی حبوبات همینطور شیر آب باشدت بازه!!😭

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج