قطع انگشت ۲ نفر به جرم دزدی در قم
رئیس کل دادگستری استان قم گفت: در سال جاری ۲ فقره حد سرقت (حکم قطع انگشتان دست سارقان) پس از قطعی شدن حکم و انجام تشریفات قانونی در اجرای احکام دادسرای قم اجرا شده است.
مهر: حجت الاسلام مظفری رییس کل دادگستری استان قم گفت: در سال جاری ۲ فقره حد سرقت (حکم قطع انگشتان دست سارقان) پس از قطعی شدن حکم و انجام تشریفات قانونی در اجرای احکام دادسرای قم اجرا شده است.
حجتالاسلام والمسلمین مظفری از پایان تحقیقات و صدور کیفرخواست برای اعضای یک گروه سه نفره سارقان سریالی منازل قم خبر داد و اظهار داشت: این گروه با شکستن قفل و درب منازل و با استفاده از سلاح سرد چاقو بهصورت شبانه و با بهکارگیری پلاک تقلبی خودرو، متهم به ۸ فقره سرقت تعزیری و ۵ فقره سرقت حدی میباشند.
رییسکل دادگستری استان قم با بیان اینکه با شکایت مالباختگان در خصوص سرقت منازل متعدد در قم با مشخصات یکسان، تحقیقات در شعبه ۲۲ دادیاری و ۹ بازپرسی آغاز شد گفت: با تحقیقات فنی و صدور دستورات قضایی متهمان که از یکی از استانهای غربی کشور بودند در شهریورماه امسال با خودروی تیبا ۲ پلاک جعلی در اتوبان تهران قصد عزیمت به قم برای سرقت از منازل را داشتند شناسایی و طی یک عملیات به دام مأموران پلیس آگاهی افتاده و دستگیر شدند.
این مقام قضایی وجه نقد و ارز، طلا، سکه و جواهرات، ساعت، قالیچه ابریشم، دوربین عکاسی و زعفران را از مواردی خواند که از منزل شکات توسط این متهمان به سرقت رفته است و افزود: متهمان طی بازسازی صحنه جرم به سرقتهای متعدد خود و فروش اموال مسروقه به دلال و مالخر در شهر تهران و دیگر شهرها اعتراف کردند.
رییس کل دادگستری استان قم با اعلام اینکه پرونده به همراه کیفرخواست برای رسیدگی و صدور رأی به دادگاه کیفری یک استان قم ارسال شد گفت: در سال جاری ۲ فقره حد سرقت (حکم قطع انگشتان دست سارقان) پس از قطعی شدن حکم و انجام تشریفات قانونی در اجرای احکام دادسرای قم اجرا شده است.
مظفری در پایان یادآور شد: بر اساس دستورات و تأکیدات ابلاغی رئیس قوه قضاییه در خصوص سرعت و برخورد قاطع با جرم سرقت بالاخص سرقت مسلحانه و مقرون به آزار، دستگاه قضایی استان با بهکارگیری تمهیدات قانونی در مقابله با جرائم علیه امنیت و آسایش مردم و اجرای مجازات مرتکبین اهتمام ویژهای دارد
نظر کاربران
اقتدار در برابر مجرمان قابل تقدیر است اما اگر این افراد توبه کردن و الان بخواهند در مسیر درست زندگی قرار بگیرن، با کدام انگشتان نداشته نان دریت دربیارن!؟
بهتر است بجای قطع انگشت از مجازات های غیر بدنی اثربخش استفاده شود چون باید به اینده مجرم نادم هم نگاه کنیم
عالیه
دست رئیس کل دادگستری استان قم دردنکنه ودست اون قاضی که همچین حکمی روداده.این قانون قطع انگشت ودست بایدروی تمامی دزدان اجرابشه
دست قاضی محترم قم را من از دور میبوسم چون طبق آیه ی قرآن در سوره ی مائده دست سارق باید قطع بشه تا جرم و جنایت کم بشه
احسن بر قاضی مقتدر و حکم عالی .تا درس عبرتی برای سایرین باشد
عقب افتاده ها
انشاءالله بقیه ی قاضی ها هم از شما یاد بگیرن.تشکر فراوان از قاضی محترم قم. چه معنی داره دزد بره زندان چن ماه زندانی تا آزاد شد دزدیهاش ده برابر بیشتر میشه
من هم به نوبه ی خودم از شما قاضی محترم قم کمال تقدیر و تشکر را دارم .دست دزد و سارق باید قطع شود
درد بر این قاضی معلومه دزد نیست اگه زندان میکرد نیامدن بیرون باز هم دزدی میکردن وهم درسی میشه برای بقیه دزدان اگه چنین عدالتی باشه یارو میره زندان پس از آزادیش مینویسن آزادیت مبارک انگار فتح کرده مال مردم رو خورده پس این کار باید در تمام شهرها اجرا بشه مردم ببینن کسی دست یا انگشت نداره دزد بوده
با سرعت داریم به سمت قرون وسطا و بربریت میریم!!!
حکم اسلامی دادن وظیفه قاضی است
انصافا دم قاضی گرم کاش دست شو قطع میکرد
چه عجب
پس چرا دست این همه موبایل قاپ را قطع نمیکنند
تبریک میگم الان تنها کاری که می تونه بکنه مواد فروشی هست
خیلی ساده ای
آفرین به این قاضی باید با اقتدار کامل جلو جرم و جنایت گرفته بشه👍👍👍
باید ازمچ قطع می کردند ن نوک انگشت
دزدان میلیارد دلاری رو باید انگشتان دوتا دست ودوتا پاشون رو قطع کنند اونا نه نادم میشن نه احتیاجی به کار کردن دارن
دست چایی دبش چی میشه