۱۳۸۳۱۰۹
۹۴۸
۹۴۸
پ

ممنوعیت جدیدی که برای دفن اموات وضع شد

معاون میراث فرهنگی گفت: موزه‌ها، نماد توسعه شهری و محلی برای پاتوق‌های فرهنگی هستند لذا به همین دلیل، پیگیر اجرایی‌شدن شعار «هر شهر یک موزه» هستیم.

معاون میراث فرهنگی گفت: موزه‌ها، نماد توسعه شهری و محلی برای پاتوق‌های فرهنگی هستند لذا به همین دلیل، پیگیر اجرایی‌شدن شعار «هر شهر یک موزه» هستیم.

چهارمین نشست تخصصی و کارگاه‌های آموزشی معاونان میراث‌فرهنگی کل کشور با حضور علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی، مدیران ستادی، معاونان میراث‌فرهنگی و مدیران پایگاه‌های زنجیره‌ای، امروز دوشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۲ در سالن فجر وزارتخانه آغاز شد.

دارابی در ابتدای سخنان خود، «تغییر، تحول، توسعه و فناوری» را ۴ اصل مهم ذیل گفتمان میراث فرهنگی دانست و بر اجرایی‌کردن آن‌ها تاکید کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی تاکید کرد: «تمرکززدایی» و «تفویض اختیار» به مثابه یک راهبرد باید مدنظر قرار گیرد و معاونان میراث هر استان باید مسائل حوزه میراث فرهنگی را در همان استان حل کنند و همواره پاسخگو باشند.

دارابی بر ضرورت ایجاد و تقویت موزه‌های منطقه‌ای و استانداردسازی پایگاه‌های جهانی تأکید کرد و افزود:، خروجی‌های نوآورانه از جمله نهضت روایت‌گری و مستندسازی، همواره باید مورد توجه باشد.

دفن اموات ولو مشاهیر در بناها و اماکن تاریخی ممنوع است

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی تصریح کرد: موضوع دفن اموات ولو مشاهیر در بناها و اماکن تاریخی منع قانونی دارد؛ همچنین قیمت‌گذاری بلیت و ساعت کار موزه‌ها و اماکن تاریخی در اختیار ستاد وزاتخانه نه سایر دستگاه‌های استان است.

وی تصریح کرد: البته صیانت از میراث‌فرهنگی به معنای «نه گفتن به همه امور» نیست، باید در میدان حضور داشته باشیم و با قدرت، شجاعت توانایی حل مشکلات را داشته باشیم. باید همانند شهید سلیمانی، مسائل را در میدان حل و فصل کنیم.

دارابی گفت: انجام کاوش و حفاری برای فعالیت‌های باستان‌شناسی طبق ضوابط از طریق میراث‌فرهنگی و سفارش به پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و تمسک به قانون به‌عنوان دستورالعمل از دیگر بایدها و نبایدهای مطرح شده از سوی دارابی در این جلسه بود.

ارائه گزارش درباره قانون حمایت از مرمت و احیای بافت‌های تاریخی‌فرهنگی، تدوین برنامه‌های نظام‌مند در ارتباط با تدوین پرونده‌های ملی و جهانی، معرفی آثار ثبت جهانی و جبران عقب‌ماندگی‌ها، ارائه برنامه برای معرفی ۵۴ کاروانسرای ثبت جهانی شده، حمایت و استفاده از سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد به مثابه ظرفیتی بزرگ در راستای مردمی کردن میراث‌فرهنگی، تهیه فهرست طرح‌های نیمه کاره که تا سال ۱۴۰۴ باید به اتمام برسند و مرمت بناهای تاریخی در اختیار سایر دستگاه‌ها، از دیگر نکات مورد اشاره قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی بود.

دارابی با تأکید بر اجرایی‌کردن شعار «هر شهر یک موزه» افزود: امروزه موزه‌ها نمادی از توسعه شهری هستند که موجب ایجاد پاتوق فرهنگی در آن شهر می‌شوند.

دارابی با اشاره به موافقت‌نامه وزیر راه و شهرسازی، بر استفاده از ظرفیت تبلیغی ترمینال‌های مسافربری و پایانه‌های فرودگاهی برای ترویج میراث فرهنگی کشور تأکید کرد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج