۱۳۷۹۳۰۱
۷۰۷
۷۰۷
پ

ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بدون اشاره به حمایت های کشورش از اسرائیل در شعله ور شدن دامنه جنگ میان این رژیم و گروههای مقاومت فلسطینی با ادعای اینکه "ما خواهان آرامش در سوریه هستیم"، ایران را بار دیگر متهم به حمایت از حملات گروههای مقاومت به پایگاهها و نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه کرد.

قدس آنلاین: معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بدون اشاره به حمایت های کشورش از اسرائیل در شعله ور شدن دامنه جنگ میان این رژیم و گروههای مقاومت فلسطینی با ادعای اینکه "ما خواهان آرامش در سوریه هستیم"، ایران را بار دیگر متهم به حمایت از حملات گروههای مقاومت به پایگاهها و نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه کرد.

photo_2023-12-21_10-53-04

آمریکا با تکرار اتهام زنی به ایران، خواستار توقف حملات به نیروهایش در منطقه شد. رابرت وود سفیر و معاون نمایندگی ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل در امور سیاسی روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه وسوریه به رغم تکذیب ادعای نقش تهران در حملات گروههای مقاومت علیه نیروها و پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد: « درحالی که ما خواهان آرامش در سوریه هستیم، حملات گروه های شبه نظامی وابسته به ایران به نیروها و تاسیسات آمریکایی در عراق و سوریه را محکوم می کنیم. آمریکا در دفاع از خود به این حملات پاسخ داده است و مجددا تاکید می کنیم این حملات توسط گروه های همسو با ایران باید متوقف شود.»

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.

نیروهای دریایی یمن نیز هشدار داده اند که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد. این دیپلمات آمریکایی افزود: درحالی که به پایان سال ۲۰۲۳ نزدیک‌ می شویم، روند سیاسی سوریه به طرز ناامیدکننده ای مسدود شده است. مردم سوریه به شدت در رنج هستند. علاوه بر بررسی وضعیت سوریه در شورای امنیت، این جلسات نتایج کمی داشته است.

رابرت وود در تداوم سیاست های واشنگتن در قبال بشار اسد در سوریه، بار دیگر این دولت را متهم کرد و گفت: « بیش از ۱۲ سال است که رژیم اسد جنگی بیرحمانه علیه مردم سوریه به راه انداخته است. علاوه بر این، مردم سوریه هنوز از تأثیرات ویرانگر زمین‌لرزه‌های ماه فوریه در رنج هستند. با این حال، حکومت اسد به جای آغاز یک روند سیاسی، در چند ماه گذشته حملات خود را به مردم در شمال غرب سوریه افزایش داده است.»

معاون لیندا توماس گرینفیلد مدعی شد: « مسئولیت این جنگ بر عهده رژیم اسد است. تصاویر و گزارش های تلخ حملات شیمیایی حکومت به حومه دمشق تحت کنترل مخالفان هرگز از خاطر ما محو نخواهد شد. همچنین گلوله باران گسترده حمص، کشتار در حلب و بمباران اخیر غیرنظامیان در ادلب را فراموش نخواهیم کرد.»

او یادآور شد: مجمع عمومی اخیرا به قطعنامه‌ای رای داد که با همکاری آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در سوریه بود. این قطعنامه به جهان یادآوری می‌کند که استفاده از سلاح‌های شیمیایی، قتل‌های غیرقانونی، شکنجه، بدرفتاری، بازداشت های ناعادلانه، مفقود کردن اجباریو خشونت مبتنی بر جنسیت غیرقابل قبول است.

این دیپلمات آمریکایی در ادامه ادعاهایش افزود: « ما به اکثریت کشورهای عضو سازمان ملل متحد می‌پیوندیم و این درخواست را از رژیم سوریه تکرار می کنیم تا فوراً همه افرادی که خودسرانه بازداشت شده‌اند را آزاد و درباره ده‌ها هزار مفقود اطلاعات ارائه کند. ما از گزارش هایی مبنی بر اینکه خشونت به بدترین سطح خود از سال ۲۰۱۹ رسیده است، نگران هستیم. صدها کشته غیرنظامی توسط حکومت و حمله روسیه در ادلب عمیقاً نگران کننده است. »

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: در حالی که ما از تمدید سه ماهه طرح سازمان ملل با حکومت سوریه برای ارائه کمک بشردوستانه از طریق گذرگاه های باب السلام و الراعی برای دسترسی به مناطق نیازمند در شمال غرب سوریه استقبال می کنیم، همچنین تاکید می کنیم که این رویکرد مقطعی به طور کامل نیاز فوری بشردوستانه را برآورده نمی کند. ما همچنان بر اهمیت دسترسی قابل پیش بینی و پایدار تاکید می کنیم.

این دیپلمات آمریکایی اضافه کرد: آمریکا از نزدیک اعتراضات مردمی در سوریه را دنبال می کند، مانند زمانی که تظاهرات دموکراسی خواهان برای اولین بار در شهر درعا در مجاورت آن در سال ۲۰۱۱ شروع شد. معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در پایان مدعی شد: مردم سوریه شایسته آینده ای هستند که برای آن بسیار سخت جنگیده اند، از جمله احترام به حقوق بشر و آزادی های اساسی.

 گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج