۱۳۷۲۱۸۲
۱۲۵۷
۱۲۵۷
پ

رئیس اتاق تعاون ایران بازداشت شد؟

رئیس اتاق تعاون جمهوری اسلامی ایران با اتهاماتی روبرو و با قرار تامین بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران به زندان تهران بزرگ معرفی شده است.

اعتمادآنلاین: رئیس اتاق تعاون جمهوری اسلامی ایران با اتهاماتی روبرو و با قرار تامین بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران به زندان تهران بزرگ معرفی شده است.

بهمن+عبداللهی+رئیس+اتاق+تعاون+ایران

بر اساس اعلام برخی منابع رسانه‌ای در فضای مجازی، رئیس اتاق تعاون ایران به دلیل برخی اتهامات وارده در بازداشتگاه به سر می‌برد. هرچند ابعاد و زوایای گوناگون این خبر هنوز از سوی مسئولان مربوطه روشن نشده اما برخی منابع از ایراد اتهامات علیه بهمن عبدالهی خبر می‌دهند. 

دیروز عبدی مدیا در خبری فوری در شبکه ایکس نوشت: «بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون جمهوری اسلامی ایران با اتهاماتی روبرو و با قرار تامین بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران به زندان تهران بزرگ معرفی شده است.»

گفتنی است اتاق تعاون ایران سال ۷۳ با هدف بهبود وضعیت تعاونی‌ها و به دنبال آن بهبود فضای کسب و کار شکل گرفت؛ که هر سال بعد از برگزاری انتخابات، اعضای هیأت مدیره این اتاق و رئیس آن انتخاب می‌شوند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج