مشاهده «ویروسهای خونآشام» برای اولین بار!
دانشمندان برای اولین بار ویروسهای خونآشام را مشاهده کردهاند. این ویروسها، پاتوژنهایی هستند که به ویروسهای دیگر میچسبند تا خود را تکثیر کنند.
ایسنا: دانشمندان برای اولین بار ویروسهای خونآشام را مشاهده کردهاند. این ویروسها، پاتوژنهایی هستند که به ویروسهای دیگر میچسبند تا خود را تکثیر کنند.
دانشمندان «دانشگاه مریلند در بالتیمور» برای اولین بار ویروسهایی را مشاهده کردهاند که مانند خونآشام به گردن ویروسهای دیگر میچسبند و از آنها برای ورود به سلول میزبان کمک میگیرند.
یک آزمایش نشان داد که ۸۰ درصد از کمکیها یعنی ۴۰ مورد از ۵۰ مورد، یک ویروس اقماری را در گردن دارند. «ایوان اریل»(Ivan Erill) استاد علوم زیستی دانشگاه مریلند گفت: اگرچه گروه به طور مستقیم این توضیح را اثبات نکردهاند اما با توجه به این یافتهها، اتصال اکنون کاملا منطقی است زیرا در غیر این صورت، چگونه میتوان تضمین کرد که ویروس در همان زمان به سلول وارد میشود؟
مشاهدات بیشتر نشان دادند که مایندفلیر و مینیفلیر برای مدت طولانی در حال تکامل بودهاند. اریل ادامه داد: این ویروس اقماری حداقل ۱۰۰ میلیون سال در حال تنظیم کردن و بهینهسازی ژنوم خود برای برقراری ارتباط با ویروس کمکی بوده است.
«الیا ماسکولو»(Elia Mascolo) دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه مریلند و پژوهشگر ارشد این پروژه، ژنوم ویروس اقماری، ویروس کمکی و سلول میزبان را بررسی کرد و سرنخهای بیشتری را در مورد این رابطه ویروسی که پیشتر دیده نشده بود، نشان داد. بیشتر ویروسهای اقماری حاوی ژنی هستند که به آنها امکان میدهد تا پس از ورود به سلول، در مواد ژنتیکی سلول میزبان ادغام شوند.
این کار ویروس اقماری را قادر میسازد تا از آن به بعد هر زمان که ویروس کمکی به سلول وارد میشود، خود را تکثیر کند. همچنین سلول میزبان، DNA ویروس اقماری و DNA خود را هنگام تقسیم شدن کپی میکند.
ارسال نظر