چرا هر چه سنمان بالاتر میرود خونسردتر میشویم؟
آگاهی از نحوهی تأثیر افزایش سن بر احساسات به ما کمک میکند هم شناخت بهتری از خود پیدا کنیم و هم رفتارهای اطرافیان مسنتر خود، مانند پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگمان را بهتر درک کنیم.
روزیاتو: آگاهی از نحوهی تأثیر افزایش سن بر احساسات به ما کمک میکند هم شناخت بهتری از خود پیدا کنیم و هم رفتارهای اطرافیان مسنتر خود، مانند پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگمان را بهتر درک کنیم.
احساسات اجتناب ناپذیرند، اما در عین حال، به مرور زمان دستخوش تغییر هم می شوند. و اگر تصور می کردید که همیشه ثابت می مانند، پس حالا با کشفی تازه رو به رو هستید.
آگاهی از نحوه ی تأثیر افزایش سن بر احساسات به ما کمک می کند هم شناخت بهتری از خود پیدا کنیم و هم رفتارهای اطرافیان مسن تر خود، مانند پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ مان را بهتر درک کنیم.
افراد مسن تر مواجه ی بهتری با خشم دارند
گرچه ما با بالا رفتن سن ترس و خشم کمتری را تجربه می کنیم، اما حساسیت مان در تشخیص شادی با بالا رفتن سن به تدریج افزایش می یابد. شاید به همین دلیل باشد که بچه ها از رفتن به خانه ی پدربزرگ و مادربزرگ شان هیجان زده می شوند.
افراد مسن تر نگاه متفاوتی هم نسبت به مسأله ی سن دارند. آن ها هر چه بیشتر به این موضوع واقف باشند که زمان زیادی برایشان باقی نمانده، احتمال اینکه خود را در موقعیتی قرار دهند که احساسات مثبتی را تجربه کنند و از احساسات منفی دور شوند، بیشتر می شود.
احتمال تجربه ی نگرانی در افراد مسن تر کمتر است
شاید تصور کنید که افراد مسن تر احتمالاً به دلیل داشتن مشکلات جسمی و روابط اجتماعی کمتر، نگرانی بیشتری را تجربه می کنند، اما آن ها در واقع بسیار کمتر از جوان ها نگران می شوند.
آن ها کاملاً به این موضوع واقف اند که با بالا رفتن سن دستخوش تغییر می شوند، امری که توانایی آن ها در مواجهه با خود واقعی شان و پذیرش آن را بیشتر می سازد، امری که منجر به کاهش نگرانی می شود.
ارسال نظر