۱۳۶۵۷۷۵
۱۴۵۰
۱۴۵۰
پ

طعم این ترشی بی‌نظیر را هرگز فراموش نمی‌کنید

ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است.

فرارو: ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است.

ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. در فصل پاییز و زمستان خوردن ترشی در کنار غذا دلچسب‌تر از خوردن ماست و سالاد و سایر چاشنی‌هاست، به همین دلیل تنوع ترشی‌های این فصل بسیار زیاد است. 

1768669_467

فلفل سبز خودش پایه ثابت تمام ترشی‌ها است و برای خوش‌طعم شدن انواع ترشی از آن استفاده می‌کنند. اما شما می‌توانید با فلفل سبز تنها نیز یک ترشی خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود.

این ترشی علاوه‌بر اینکه در کنار انواع غذا سرو می‌شود، به عنوان چاشنی برای انواع ساندویچ نیز قابل استفاده است. اگر دهانتان به اندازه کافی آب افتاد، دست به کار شوید و همراه با ما این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

فلفل سبز شیرین: 1 کیلو

سیر: 3 بوته

شکر: 1 قاشق چای‌خوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

سرکه: نصف پیمانه

روغن زیتون: نصف پیمانه

لیمو ترش: 2 عدد

طرز تهیه

ترشی فلفل سبز

برای شروع کار ابتدا فلفل‌ها را خوب بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و رطوبت نداشته باشند. حالا سر فلفل‌ها را جدا کنید و فلفل را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. سیرها را پوست بگیرید و به صورت درسته کنار بگذارید. در این مرحله ما به چند عدد بطری آب معدنی تک نفره نیاز داریم که کاملا خشک و تمیز باشد. حالا مقداری فلفل خرد شده را داخل بطری بریزید و چند عدد سیر اضافه کنید.

برای لایه بعدی هم این کار را انجام بدهید تا جایی که بطری آب معدنی پر شود. حالا یک قیف مناسب را روی سر بطری‌ها بگذارید و شکر، نمک، سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. در اخر یک تکه لیمو ترش برش بزنید و داخل بطری فرو کنید، طوری که سر بطری را بگیرد. حالا درب بطری‌ها را ببندید و بطری را روی زمین بخوابانید و هر نیم ساعت یکبار آنها را بغلتانید تا مزه‌ها خوب با هم مخلوط شوند.

در آخر بطری‌ها را در محیط آشپزخانه کنار بگذارید تا به مدت یک هفته بماند. بعد از یک هفته سر بطری‌ها را با چاقوی تیز یا قیچی ببرید و ترشی را داخل شیشه خالی کنید. این ترشی خوشمزه را می‌توانید به مدت یک سال داخل یخچال نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج