۱۳۶۵۳۲۷
۲۳۴
۲۳۴
پ

رپورتاژ آگهی

آموزش کامل نحوه کاشت میلگرد

در پروژه‌های عمرانی هیچ چیزی به اندازه تامین امنیت ساکنین آینده آن ساختمان اهمیت ندارد. به همین خاطر روش‌های استحکام بخشی مختلفی وجود دارند که یکی از آن‌ها کاشت میلگرد در فونداسیون و ستون‌های ساختمان است. همچنین از این روش برای استحکام بخشی موضعی به بخش‌هایی از سازه نیز می‌توان استفاده کرد. در این مقاله با کاشت میلگرد و نحوه اجرای آن آشنا می‌شوید.

آموزش کامل نحوه کاشت میلگرد

مراحل کاشت میلگرد

کاشت میلگرد شامل چند مرحله اجرایی ساده است، اما کوچک‌ترین بی‌دقتی در هر یک از مراحل نحوه کاشت میلگرد در بتن می‌تواند خطرات جانی و مالی جبران ناپذیری را به بار آورد. این مراحل به ترتیب شامل:

  1. سوراخ‌کاری بتن با دستگاه‌هایی مانند دریل و مغزه‌گیر (coring)
  2. برداشتن اضافه‌های ماده بتنی از اطراف و داخل سوراخ با دمیدن هوا
  3. تمیز کردن دیواره
  4. بررسی اجرای دو مرحله پاکسازی قبلی جهت کسب اطمینان
  5. پاکسازی نهایی
  6. تزریق چسب میلگردبه درون حفرات
  7. قرار دادن میلگردها در جای خودشان
  8. توقف عملیات تا سفت شدن چسب اطراف میلگرد

در هنگام کاشت میلگرد در بتن بهتر است از دستگاه coring استفاده شود. در این نحوه کاشت میلگرد در بتن، استوانه‌ای کامل از ماده جدا خواهد شد و احتمال بروز خطا را کمتر می‌کند.

تمام این مراحل بر اساس محاسبات دقیق و مورد تایید سازمان‌های استاندارد و نظام مهندسی باید انجام گیرند تا یک ساختمان مستحکم ساخته شود.

همچنین قیمت کاشت میلگرد و بولت در بتن و فونداسیون متفاوت است که برای دریافت این خدمات باید با مشاوران و متخصصان خبره مشاوره نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک https://ahanspot.com/ کلیک کنید.

آموزش کامل نحوه کاشت میلگرد

کاربردهای کاشت میلگرد در بتن

  • تقویت فونداسیون و ستون‌ها در سازه‌های بتنی
  • افزودن بخش‌های جدید مانند سقف، دیوار برشی، تیر و ستون به سازه‌ی اجرا شده
  • نصب صفحات فلزی به ‌منظور اجرای نما در سازه
  • مقاوم‌سازی ساختمان به روش Jacketing یا همان ژاکت بتنی
  • نصب صفحات اتصال به‌ منظور ساخت تیر یا ستون جدید
  • اتصال تجهیزات تأسیسات ساختمان (مانند کانال‌های هوا و داکت‌های برق) به ستون‌ها و سقف‌ها

مزایای کاشت میلگرد در بتن

میلگرد پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی است که با اهداف مختلفی از جمله مقاوم سازی استفاده می‌شود. کاشت آرماتور در بتن از نظر نحوه کاشت میلگرد و مکان‌های قابل استفاده، روند مقاوم سازی را آسان‌تر کرده است. البته این عمل با اهداف دیگری هم جرا می‌شود:

  • ایجاد تغییر در ابعاد دیواره خارجی و داخلی فونداسیون
  • امکان تبدیل فونداسیون‌های منفرد به نواری و نواری به گسترده
  • تغییر در جا نشانی دیوارها
  • تثبیت تاسیسات مکانیکی در مجتمع‌های بزرگ و تجاری
  • امکان احداث دستک‌ها با کاشت میلگرد
  • توسعه تیرهای کنسولی
  • ساخت جان‌پناه یکپارچه
  • امکان ساخت طره‌های بتنی جدید در ساختمان
  • امکان ایجاد تغییر در نقشه ساختمان پس از اتمام ساخت
  • تقویت صفحه ستون‌ها

انواع کاشت میلگرد در بتن

  1. کاشت میلگرد در فونداسیون
  2. کاشت میلگرد در ستون

البته امکان کاشت آرماتور در بتن به صورت موضعی هم وجود دارد که بیشتر در بخش‌های اصلاحی ساختمان مانند تقویت دیوار‌های کناری آسانسور صورت می‌پذیرد.

مهمترین نکته‌ای که باید در هر دو روش کاشت میلگرد در بتن به آن توجه داشت، محاسبات است. مهندس پروژه باید بر اساس محاسبات دقیق که وابسته به مشخصات اصلی بنا است، اطلاعات لازم برای کاشتن میلگرد را در اختیار گروه آرماتور بند بگذارد. این اطلاعات شامل تا روش ایجاد سوراخ، قطر و عمق سوراخ و تعداد و قطر میلگرد‌ها است.

برای استعلام قیمت میلگرد و خرید آنلاین میلگرد 12 ذوب آهن اصفهان، اینجا کلیک کنید.

آموزش کامل نحوه کاشت میلگرد

کاشت میلگرد در فونداسیون

کاشت میلگرد در فونداسیون با هدف یکپارچه‌سازی پی ساختمان، اصلاح ابعادی مانند افزایش ارتفاع و افزایش توان تحمل بار و تنش انجام می‌گیرد.

بهترین روش برای ایجاد سوراخ‌های کاشت میلگرد در فونداسیون استفاده از دریل است. چرا که دستگاه coring یا کرگیری می‌تواند سبب از هم‌ گسیختگی و یا آسیب به آرماتور شود.

عملیات کاشت میلگرد در فونداسیون تنها به صورت افقی انجام پذیر است. جای گذاری میلگرد در پی با هدف‌هایی مانند موارد زیر کاشته می‌شود:

  • رادیه کردن فونداسیون موجود
  • اصلاح ابعادی فونداسیون در وجوه مختلف
  • ایجاد فونداسیون دو سازه مختلف به هم
  • کاشت میلگرد ستون در فونداسیون

 کاشت میلگرد در ستون

یکی دیگر از رایج‌ترین روش‌ها برای کاشت میلگرد در سازه اتصال چند بخش مستقل به همدیگر است. به همین منظور کاشت میلگرد در ستون پیشنهاد شد. بخش‌هایی از سازه که با این تکنیک قابلیت اتصال به هم را دارند شامل:

  • اتصال تیر بتنی به ستون
  • اتصال بخش جدید به ستون
  • طراحی راه پله شمشیری
  • امتداد یک ستون در سازه

کاشت میلگرد در ستون می‌تواند به دو صورت عمود بر ستون و در امتداد ستون اجرا گردد. در هر حال مهم‌ترین پارامتری که در زمان عملیات باید به آن توجه داشت، تعیین فاصله‌ دقیق بین میلگردها و محل استقرار خاموت است.

برای پیشگیری از حوادث خطرآفرین، بهتر است پیش از کاشت میلگرد در ستون‌ها، بررسی دقیق تصاویر و نقشه آرماتورها انجام شود. همچنین جهت اطمینان حاصل کردن از روند عملیات می‌توان از دستگاه‌های آزمون فراصوت (ULTRASONIC)، البته برای سازه‌های کوچک، استفاده کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک https://ahanspot.com/product/ipe-beam-size-۱۴-isfahan-steel-factory/ کلیک کنید

آموزش کامل نحوه کاشت میلگرد

آیین نامه و ضوابط کاشت میلگرد

مانند هر عملیات ساختمانی دیگر، کاشت میلگرد در بتن نیز دارای آیین نامه و ضوابط مشخصی می‌باشد. به منظور اجرای صحیح پروژه در یک سازه، باید محاسبات دقیق مهندسی برای بدست آوردن پارمترهایی نظیر عمق و قطر سوراخ و چسب مصرفی انجام شود.

از این رو برای اینکه فرآیند کاشت استاندارد سازی شده و از خطاهای محاسباتی جلوگیری شود، آیین نامه کاشت میلگرد ارائه شده است که در آن شرایط و ضوابط اجرای این عملیات گفته شده است. در ادامه برخی از مفاد این آیین نامه را بیان می‌کنیم.

تعدادی از مفاد آیین نامه کاشت میلگرد

  • در هنگام گسیختگی میلگرد نسبت به حالت اولیه، حداقل تغییر شکل برای میلگرد انتخاب شده باید از ۸ درصد بیشتر باشد.
  • به منظور ایجاد فضای مورد نیاز بین میلگردهای کاشت شده و درگیری بهتر آنها با چسب، حداقل فاصله کاشته شده نباید از ۵ برابر قطر میلگرد کمتر باشد.
  • باید پوششی از رنگ دانه‌های بتن، به عنوان محافظ وجود داشته باشند تا از نفوذ رطوبت و یون‌های مهاجم به میلگرد و چسب تزریق شده جلوگیری شود. به این رنگ دانه‌ها در اصطلاح پوشش بتنی گفته می‌شود.
  • اگر هدف از کاشتن میلگرد، ادامه دادن مقطع ستون باشد، نسبت سطح مقطع میلگردهای کاشته شده به سطح مقطع ستون موجود، باید بین ۰ تا ۰.۸ درصد باشد.
  • حداقل تعداد میلگردهای کاشته شده در اعضای فشاری برای میلگردهای داخل خاموت مستطیلی، برابر ۴ عدد است.

استعلام قیمت امروز میلگرد و خرید مستقیم از کارخانه

راه‌های استحکام بخشی به یک ساختمان بسیار زیاد است. کاشت میلگرد در بتن یکی از روش‌های موثر برای رسیدن به این هدف می‌باشد. برای اجرای چنین طرحی به تناسب نحوه کاشت میلگرد محاسبات دقیقی باید انجام گیرد.

نتیجه این محاسبات قطر و تعداد میلگردها و میزان چسب تزریقی را تعیین خواهد کرد. پس از انتخاب نوع آهن آلات و مصالح مورد نیاز می‌توان برای ادامه پروژه و برنامه‌های مالی برنامه ریزی کرد.

در نهایت با مراجعه به وب‌سایت آهن اسپات به آدرس ahanspot.com قیمت روز آهن از جمله قیمت میلگرد، قیمت تیرآهن و سایر محصولات فولادی مورد نیاز در صنعت ساخت و ساز را مشاهده کنید. همچنین برای دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان خبره میتوانید با شماره 91005131_021 تماس بگیرید.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج