رازهای پنهان موسیقی کارتونهای دهه شصت
کارتونهای خاطره انگیز دهه ۵۰ و ۶۰ مملو از ملودیهای ماندگاری هستند که تا به امروز در ذهن مخاطبان ثبت شده اند اما شاید کمتر کسی بداند که موسیقی که در برخی از این کارتونها شنیده اند، با موسیقی اصلی آنها تفاوت چشمگیری دارد.
عصر ایران: تقطیع موسیقی کارتون های دهه شصت به وفور دیده شده است و فقط مختص چند کارتون همچون حنا دختری در مزرعه و یا بابالنگ دراز و خاله ریزه نبوده بلکه کارتونهای بسیاری دیگری نیز گرفتار این ماجرا شده بودند . حال چرا این تقطیع صورت گرفته را می توان در خود موسیقی این کارتون ها جستجو کرد کارتونهایی که موسیقی شان یا صدای زن داشتند و یا راوی ژاپنی.
اما خوشبختانه این روزها نوازندگانی که هم نسل شما هستند و این موسیقی ها برایشان نوستالژیک ترین آثار به جای مانده از دوران کودکی شان است با پیدا کردن ورژن اصلی آنها ،دست به خاطره بازی با سازهای خود زده اند و در آلبومی با عنوان زنگ خاطره آنها را برایتان بازنوازی کرده اند.
۱۰ سال پیش وقتی موسیقی کارتون نل را با هم همنوازی می کردند، زنگ خاطره متولد شد . این آلبوم نیز همانند همان برنامه های نوستالژیک دهه ۶۰ تماما به موسیقی های کارتون ها و سریالهای خارجی اختصاص دارد چرا که داستان تعامل با آهنگسازان ایرانی برای بازنوازی آثارشان داستان تکراری موسیقی ایران است .
زنگ خاطره آمده تا بازگو کننده موسیقی های ماندگار چند دهه قبل برای نسل امروز باشد . موسیقی های جادویی که آن زمان فقط از دو شبکه تلویزیونی پخش می شد و شاید همین محدود بودن به شنیده شدن بیشتر آنها کمک کرده است فارغ از ناب بودن خود موسیقی .
ارسال نظر