تا رسیدن اورژانس چطور به فرد دچار سکته قلبی کمک کنیم؟
سعید علیپور پارسا با اشاره به ضرورت آشنایی عموم مردم با اقدامات اورژانسی برای فردی که دچار حمله قلبی شده است، اظهار کرد: کافی است علامتهای اولیه سکتههای قلبی را بشناسیم و به محض اینکه متوجه این حملات شدیم فقط با اورژانس شهری که در آن زندگی میکنیم تماس بگیریم.
دیده بان ایران: سعید علیپور پارسا با اشاره به ضرورت آشنایی عموم مردم با اقدامات اورژانسی برای فردی که دچار حمله قلبی شده است، اظهار کرد: کافی است علامتهای اولیه سکتههای قلبی را بشناسیم و به محض اینکه متوجه این حملات شدیم فقط با اورژانس شهری که در آن زندگی میکنیم تماس بگیریم.
او ادامه داد: به محض تماس با اورژانس، کارشناسان اورژانس پس از شرح حال گیری، توصیههای لازم را تا زمانی که آمبولانس برسد به شما خواهند داد.
وی به اجرای طرح ۲۴۷ کشوری با مفهوم اختصاری ۲۴ ساعت شبانه روز و در هفت روز هفته اشاره کرد و توضیح داد: زمان برای کمک به بیمارانی که دچار حمله و یا ایست قلبی شدهاند از اهمیت ویژهای برخوردار است، متاسفانه اگر تنها ۱۰ دقیقه خون به مغز نرسد، مغز کارایی خود را از دست خواهد داد بنابراین؛ به یاد داشته باشید قبل از هر اقدامی ضمن حفظ خونسردی فورا با اورژانس تماس بگیرید.
انجام ماساژ قلبی یکی از حیاتیترین اقدامات بعد از تماس با اورژانس است که این متخصص قلب و عروق به آن اشاره کرد و گفت: بیماری که هوشیاری ندارد و دچار حمله قلبی شده را به پشت بخوابانید و در ناحیه قفسه سینه (جناغ سینه، بالاتر از معده و قسمت استخوانی) دقیقا وسط این ناحیه را در نظر بگیرید و یا این قسمت را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و حدفاصل میانی یک سوم و فوقانی استخوان جناغی را فشار دهید
ارسال نظر