۱۳۵۸۷۳۴
۲۲۰۳
۲۲۰۳
پ

کنایه سنگین یک فعال سیاسی به مجلس یازدهم

هدایت‌الله خادمی، فعال سیاسی اصولگرا: مجلس یازدهم بزرگترین ضربه را به نظام و اعتماد مردم وارد کرد؛ تصور می‌کردیم بروند جایی پنهان شوند نه آنکه دوباره کاندیدا شوند!

اعتماد آنلاین: هدایت‌الله خادمی، فعال سیاسی اصولگرا: مجلس یازدهم بزرگترین ضربه را به نظام و اعتماد مردم وارد کرد؛ تصور می‌کردیم بروند جایی پنهان شوند نه آنکه دوباره کاندیدا شوند!

خادمی

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: متأسفانه اکثر نمایندگان مجلس یازدهم که در 3.5 سال گذشته عملکرد مطلوبی از خود به جای نگذاشتند، دوباره قصد کاندیداتوری دارند حال آنکه تصور می کردیم اینها بروند جایی خود را پنهان کنند، نه آنکه دوباره برای ورود به مجلس ثبت نام کنند.

مجلس یازدهم بزرگترین ضربه را به نظام و اعتماد مردم وارد کرد؛ تصور می‌کردیم بروند جایی پنهان شوند نه آنکه دوباره کاندیدا شوند! مجلس یازدهم در ماه های پایانی مسئولیت خود قرار دارد اما سئوال آن است که بزرگترین کمک این مجلس برای حل مشکلات کشور چه بود؟

هدایت الله خادمی فعال سیاسی اصولگرا درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: بزرگترین هنر مجلس یازدهم ضربه اساسی به کشور، نظام، منافع ملی و مردم بود که ریزش اعتماد سرمایه اجتماعی و سقوط شأن مجلس را در پی داشت. البته از دیگر هنرهای برجسته برخی نمایندگان این دوره آن است که بیزینس هم می کنند.

 بخش هایی از گفت و گوی خادمی را در ادامه می خوانید:

آنها شأن مجلس را پایین آوردند چون دوره های گذشته وقتی تصمیم به کاندیداتوری می گرفتیم، با سری بالا و سینه ای جلو بین مردم می رفتیم و با آنها برای مشارکت در انتخابات و کسب رأی صحبت می کردیم؛ حتی کسانی که تصمیم به رأی دادن نداشتند با 20 دقیقه صحبت مجاب می شدند که در تصمیم شان تجدید نظر کنند و رأی بدهند.

الان هر جا با مردم صحبت می کنیم مردم با 20 دقیقه صحبت ما را مجاب می کنند که از کاندیداتوری مجلس انصراف دهیم مثلا می گویند «شما با این جایگاه و تجربه به فکر حفظ شأن و شخصیت خودت باش و کاندیدا نشو». واقعا شأن مجلس به کجا رسیده که مردم چنین قضاوتی درباره اش دارند.

واقعا کسانی که این طور شأن مجلس را پایین آوردند، بزرگترین ضربه را به نظام و اعتماد مردم وارد کردند. امیدوارم فضای رقابت در انتخابات باز شود و افراد کارآمد و قوی بتوانند در عرصه حاضر باشند تا کسانی که تنها دغدغه شان از نمایندگی مجلس گرفتن شاسی بلند است اجازه ورود به پارلمان پیدا نکنند.

متأسفانه اکثر نمایندگان مجلس یازدهم که در 3.5 سال گذشته عملکرد مطلوبی از خود به جای نگذاشتند، دوباره قصد کاندیداتوری دارند حال آنکه تصور می کردیم اینها بروند جایی خود را پنهان کنند، نه آنکه دوباره برای ورود به مجلس ثبت نام کنند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج