۱۳۵۸۳۱۳
۲۶۹۲۸
۲۶۹۲۸
پ

غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!

آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول و شوشتر به حساب می‌آید.

ایسنا: آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول و شوشتر به حساب می‌آید.

آش ارده بر عکس نامی که دارد یک پلوی بسیار سنتی و لذیذ دزفولی است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

1745161_587

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

ماش ۱ پیمانه

ارده به مقدار لازم

شیره خرما به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.

برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.

سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.

وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.

همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.

به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج می‌شود باید این کار را انجام دهید.

در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار می‌دهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار می‌دهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود می‌ریزد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج