۱۳۵۷۰۶۹
۱ نظر
۹۱۳۷
۱ نظر
۹۱۳۷
پ

تصاویری از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

افغانستان در طول تاریخ فراز و فرودهای بسیاری داشته است.

خبرآنلاین: افغانستان در طول تاریخ فراز و فرودهای بسیاری داشته است.

 کشور افغانستات بیش از سه دهه است که درگیر جنگ داخلی و نا امنی است،  اما زمانی این کشور آباد بوده و کاملا فضای یک کشور مدرن را داشته است.  حتی یک دوره کوتاه‌مدت که به نام دهه دموکراسی نامیده می‌شود در این کشور در ده سال پایانی دوره پادشاهی محمد ظاهرشاه ثبات و تلاش برای آنچه “مدرنیزاسیون” خوانده می شود به وجود آمد که با کودتای سال ۱۳۵۲ داوود خان به پایان رسید.

محمد ظاهر شاه از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۷۳ به مدت چهل سال در افغانستان سلطنت کرد. دوران حکومت او به عنوان دوره صلح و ثبات یاد می گردد. ظاهرشاه اخرین پادشاه افغانستان بود.

محمد ظاهرشاه به قصد مدرنیزه کردن افغانستان به اصلاحات سیاسی و اقتصادی، تأسیس سیستم قانونگذاری دموکراتیک، ترویج نظام آموزش و پرورش مدرن، تأسیس دانشگاه ها و آموزش برای زنان اقدام کرد.

عکس‌های قدیمی و دیدنی از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

 

عکس‌های قدیمی و دیدنی از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

عکس‌های قدیمی و دیدنی از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

عکس‌های قدیمی و دیدنی از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

عکس‌های قدیمی و دیدنی از افغانستان که بی‌شباهت به ایران نیست

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیفی

    افغانها اگر شایستگی دارند اگر توانا هستند . ...بجای مهاجرت به کشورهای دیگر و ایجاد مزاحمت برای مردم آن کشور به مملکت خودشان بازگردند و آنجا را آباد کنند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج