۱۳۵۶۹۸۸
۵ نظر
۴۳۷۰
۵ نظر
۴۳۷۰
پ

گزارش یک خبرگزاری درباره افغانستانی‌ها خبرساز شد

در حالی که این روزها روند افزایشی ورود پناهجویان افغانستان به ایران موجب نگرانی شهروندان و فعالان اجتماعی و رسانه‌ای شده، بازنشر بخشی از خبرگزاری مهر در فضای مجازی بحث برانگیز شده است.

برترین‌ها: در حالی که این روزها روند افزایشی ورود پناهجویان افغانستان به ایران موجب نگرانی شهروندان و فعالان اجتماعی و رسانه‌ای شده، بازنشر بخشی از خبرگزاری مهر در فضای مجازی بحث برانگیز شده است.

گزارش یک خبرگزاری درباره افغانستانی‌ها خبرساز شد

بخش قابل توجهی از جمعیت افغانستان، ناامید از شرایط جدیدِ ایجاد شده در کشورشان و هراسان از برخورد‌های احتمالی طالبان با خود، راه مهاجرت و سکونت در دیگر کشور‌ها را انتخاب کرده اند. در این میان، ایران به دلیل اشتراکات فراوان فرهنگی، تاریخی با مردم افغانستان، همواره یکی از مقاصد مهم مهاجران و پناهجویان افغانستانی بوده است. با این همه، سیل مهاجرت‌های اخیر مردم افغانستان به سمت ایران، به ویژه همزمان با تشدید خشونت‌ها در این کشور، موجب شده تا برخی ناظران و تحلیلگران کشورمان، نسبت به تداوم این روند و آثار و تبعات آن برای کشورمان هشدار دهند.

در همین رابطه بخشی از گزارش خبرگزاری مهر به تاریخ (۲۸ خرداد ۱۳۹۳) در شبکه‌های اجتماعی در هر حال بازنشر است که بازتاب فراوانی داشته است.

گزارش یک خبرگزاری درباره افغانستانی‌ها خبرساز شد

خبرگزاری در مطلبی تحت عنوان «ارتکاب ۱۰۰ قتل توسط اتباع خارجی درسال گذشته/ قاتل مورد نظر در دسترس نیست!» در خردادماه سال ۹۳ نوشته بود:

* به راحتی وارد کشور می شوند، دست به جرم می زنند و از کشور فرار می کنند. این تعریفی کوتاه از روند اتباع غیرمجاز در کشور است. افرادی که سال گذشته مرتکب نزدیک به یکصد فقره قتل در کشور شدند. جنایاتی هولناک که ضرورت توجه به این معضل جامعه را بیشتر نمایان می کند.

دکتر احمد رضایی، جرم شناس به این خبرگزاری گفته بود:

* در مورد اتباع افغانستان آنچه مسلم است این است که نمی توان جلوی مهاجرت آنها را به ایران گرفت پس در این وضعیت باید مهاجرت آنها تحت کنترل باشد.برخی اتباع افغانستان بدون هویت واقعی وارد کشور شده و پس از وقوع جرم بدون اینکه آثاری از خود بر جای بگذارند متواری می شوند. اگر هنگام ورود از آنها انگشت نگاری شود و شناسنامه شناسایی تهیه شود پس از ارتکاب جرائم به راحتی شناسایی می شود.

* تعداد جرایم این اتباع در حالی در برابر آمار کل جرایم کم است جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی، انگشت نگاری از آنها و تشکیل پرونده هنگام ورود به کشور از جمله اقداماتی است که کارشناسان از آن به عنوان راهکار مقابله با جنایت و جرایم این دست از مجرمان نام می برند.

وزیر کشور روز گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره تعداد مهاجرین خارجی در کشور، اظهار کرد: وزارت کشور در تلاش برای ساماندهی امور مهاجرین است، اما آنچه در رسانه‌ها گفته می‌شود ممکن است مبالغه‌هایی باشد که هیچ مرجع رسمی این اعداد را تایید نمی‌کند، اما کاملا مشخص است که براساس یک برنامه طراحی شده نسبت به ساماندهی اتباع خارجی اقدام خواهد شدو اتباع غیرمجاز باید برگردانده شوند. کسانی هم که مجوز حضور دارند، باید ساماندهی شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    کدام اشتراکات؟ جنایات سلطان محمودافغان دردره نهاوند(بریدن سر۲۶۰۰۰ ایرانی اسیرا دررودخانه) رافراموش کرده اید ؟ تاریخ رابخوانید بعدحرف ازاشتراکات بزنید.

  • ناشناس

    ایران کشور بی در و پیکر،

  • ناشناس

    اوس ابرام لوکوموتیرررر

  • رصا نوروزی

    هم مردم افعانستان هم مردم ایران گرفتارن که مهاجرت میکنن حکومتشون خوب بود مهاجرت نمیکردن

  • ناشناس

    این خبرگزاری بی مه وابسته به قدرت باید دیدکه چه اهدافی ازورود افغانها به ایران دارند!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج