۱۳۵۵۷۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

کشورهای رکورد دار اعزام تروریست!

یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا به تازگی گزارشی را درباره تروریستهای خارجی در سوریه منتشر کرده است.

پایگاه خبری العالم: یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا به تازگی گزارشی را درباره تروریستهای خارجی در سوریه منتشر کرده است.

در این گزارش که از سوی مرکز تحقیقاتی "پیو" در آمریکا منتشر شده، به حضور اتباع ۲۵ کشور مختلف جهان در کنار گروه های تروریستی در سوریه پرداخته شده است.

بر اساس این گزارش، تونس با ارسال ۳ هزار فرد مسلح به سوریه ، در میان کشورهای عربی بیشترین افراد مسلح را به سوریه فرستاده است و عربستان با ارسال ۲ هزار و ۵۰۰ فرد مسلح و مغرب با هزار و ۵۰۰ فرد مسلح به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.

فنلاند نیز در میان کشورهای غیرعربی رتبه اول را دارد .

طبق گزارش العالم، این گزارش فقط درباره اتباع ۲۵ کشور که با تروریست ها در سوریه همکاری می کنند ، تهیه شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج