۱۳۵۴۲۹۹
۱۳۴۵
۱۳۴۵
پ

واکنش رئیسی به حضور بیگانگان در منطقه

رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد‌ بیان کرد: ایران هر دستی که برای دوستی دراز شود به گرمی می فشارد. اینک که منطقه ما از دو دهه جنگ نیابتی گذشته است همکاری اقتصادی و امنیت کشورهای همسایه در اولویت ایران است.

ایسنا: رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد‌ بیان کرد: ایران هر دستی که برای دوستی دراز شود به گرمی می فشارد. اینک که منطقه ما از دو دهه جنگ نیابتی گذشته است همکاری اقتصادی و امنیت کشورهای همسایه در اولویت ایران است.

وی ادامه داد: راهگذر شمال جنوب پیوند دهنده جهان شمال با جنوب است، منافع اقتصادی برای کشورهای منطقه را فراهم می کند. از قفقاز تا خلیج فارس، هر گونه حضور بیگانه بخشی از راه حل نیست بلکه خود مشکل است.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج