کمترین و بیشترین قیمت غذای دانشجویان اعلام شد
نرخ غذای دانشجویان برای سه پرس غذای کم هزینه، متوسط و پرهزینه در سال تحصیلی جدید اعلام شد.
ایسنا: نرخ غذای دانشجویان برای سه پرس غذای کم هزینه، متوسط و پرهزینه در سال تحصیلی جدید اعلام شد.
دکتر مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان در این رابطه گفت: سعی کردیم برای سال تحصیلی جدید هزینه غذای دانشجویان افزایش حداقلی داشته باشد بر همین اساس، قیمت غذای کم هزینه ۵۰۰۰ تومان، قیمت غذای متوسط هزینه ۸۰۰۰ تومان و قیمت غذای پرهزینه ۱۰ هزار تومان تعیین شده است.
وی تاکید کرد: قیمتهای جدید غذای دانشجویان که معادل حدود ۱۵ درصد قیمت تمام شده غذای دانشجویی است، از مهر ماه یعنی سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان اظهار کرد: اجرای مدل جدید الگوی غذای دانشجویی که قرار بود براساس آن دانشجویان یارانه تغذیه دریافت کنند به دلیل مهیا نبودن زیرساخت ها در تمام دانشگاه ها فراهم نشد.
به گزارش ایسنا، بیش از این دکتر هاشم داداش پور رئیس سازمان دانشجویان در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به برنامه جدید وزارت علوم در حوزه تغذیه دانشجویی گفته بود: در حوزه تغذیه دانشجویی ما برنامه ای تحت عنوان "الگوی تامین مالی تغذیه در سطح دانشگاه های کشور "تدوین کردیم و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و مشورت دانشگاه ها دنبال این هستیم که تحولی در حوزه مدیریت تغذیه دانشجویان صورت بدهیم.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از گزینه های ما در تامین مالی تغذیه در سطح دانشگاه های کشور این است که بجای اینکه منابع در اختیار دانشگاه ها قرار بگیرد را در اختیار مصرف کنندگان یا همان دانشجویان قرار دهیم. یعنی منابع تغذیه دانشجویان که دولت به دانشگاه ها اختصاص میدهد را به مرور زمان از طریق دانشگاه ها به دانشجویان بدهیم در عوض تنوع غذایی را به حداکثر برسانیم. به این ترتیب دانشجویان یارانه تغذیه دریافت خواهند کرد.
رییس سازمان امور دانشجویان خاطر نشان کرد: برنامه فوق در خصوص تغذیه دانشجویان هنوز در مرحله بررسی می باشد و به تصمیم قطعی در خصوص عدد مربوط به تغذیه دانشجویان نرسیدیم.
داداش پور افزود: دولت در مجموع حدود ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بابت تغذیه دانشجویی به دانشگاه های کشور اعتبار تخصیص میدهد این عدد حدود ۲۰ درصد از بودجه کل دانشگاه های کشور است. قرار شد ما نظامی طراحی کنیم که در آن سهم دانشجو، دولت و دانشگاه ها به گونه ای طراحی شود که اولا دانشجویان بدانند چه میزان منابعی در اختیارشان است و از طرفی ما نیز بتوانیم مشکل مربوط به تغذیه را حل کنیم؛ ضمن اینکه تلاش کنیم رضایتمندی دانشجویان در باب تنوع و کیفیت غذا افزایش یابد.
ارسال نظر