آقای فیلمی قبل از انقلاب، مرد قرضالحسنه پس از انقلاب شد
مرد قرضالحسنه ایران در پس از انقلاب ۵۷ درگذشت، خبری که طی روزهای اخیر در رسانهها منتشر شد و از چهره کمتر شناخته شده اما پر رمز و راز یکی از جنجالیترین جریانات سیاسی ایران رونمایی شده است.
برترینها: مرد قرضالحسنه ایران در پس از انقلاب ۵۷ درگذشت، خبری که طی روزهای اخیر در رسانهها منتشر شد و از چهره کمتر شناخته شده اما پر رمز و راز یکی از جنجالیترین جریانات سیاسی ایران رونمایی شده است.
روزنامه رسمی دولت (ایران) در شماره امروز خود گزارش جالب و متفاوتی از زندگی «علیاصغر رخصفت» را منتشر کرده است:
علیاصغر رخصفت از اعضای مؤسس حزب مؤتلفه و مبارز سیاسی قبل از انقلاب 15 شهریور امسال درگذشت.
او اولین مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی ایران بود اما آنچه نام وی را در تاریخ سیاسی و اقتصادی ایران ماندگار کرده است.
روایتی از «علیاصغر رخصفت» به نقل از کتاب خاطرات وی را در ادامه میخوانید:
* یکی از ابتکاراتمان در مدرسه رفاه ایجاد مؤسسهای به نام «فیلم در خدمت دین» بود و البته خانوادههای زندانیان نیز از این کار استقبال کردند چراکه در آن زمان از سینما، تلویزیون، موسیقی و... استفاده نمیکردیم. ما برای این کار فیلمهای خارجی را دوبله فارسی میکردیم و برای خانوادهها پخش میکردیم. به یاد دارم ساواک یک بار مرا دستگیر کرد و در همین خصوص نیز از من سؤالاتی پرسیدند.
* 20 نفر از کسبه بازار فرش و جاهای دیگر بهعنوان هیأت امنا تعیین کردیم و صندوق را راه انداختیم. بعد از آن صندوقهای «کوثر»، «نیکان» و صندوقهای دیگر تأسیس شد و به شهرستانها کشید و سراسر ایران پر از صندوقهای قرضالحسنه شد.
* با بازرگان هم به تفاهم رسیدیم که پولها به نام «سازمان اقتصاد اسلامی» شود. حوالی میدان فردوسی یک ساختمان خریدیم و این سازمان شروع به کار کرد. یواشیواش هیأت مدیره سازمان اقتصاد اسلامی شکل گرفت و اولین مدیرعامل آن هم سیدعلیاصغر رخصفت بود.
ارسال نظر