۱۳۴۹۶۶۵
۲۳۳۰
۲۳۳۰
پ

وضعیت بازار مسکن؛ مستاجر هست خریدار نه

اکوایران: وضعیت خرید و فروش ملک در محله زعفرانیه ۳ الی ۴ ماه است که راکد است اما به گفته یک مشاور املاک، متقاضی در بازار رهن و اجاره وجود دارد.

اکوایران نوشت: اکوایران: وضعیت خرید و فروش ملک در محله زعفرانیه ۳ الی ۴ ماه است که راکد است اما به گفته یک مشاور املاک، متقاضی در بازار رهن و اجاره وجود دارد.

محله زعفرانیه در شمال تهران و شمیرانات و در کوهپایه‌های البرز قرار واقع شده است. این محله در منطقه ۱ تهران قرار دارد و از شمال به ارتفاعات توچال، از جنوب به خیابان ولیعصر (پهلوی) و محمودیه، از شرق به تجریش و از غرب به رودخانه ولنجک همسایگی دارد.

5904413

یک واسطه‌گر ملکی در زعفرانیه با اشاره به افزایش قیمت مسکن به اکوایران می‌گوید: وضعیت خرید و فروش ملک ۳ الی ۴ ماه است که راکد است اما متقاضی در بازار رهن و اجاره وجود دارد.

به گفته وی، در سال گذشته برای رهن یک واحدی ۱۲۵ متری و ۵ سال ساخت و دارای تمام امکانات و مشاعات، ۵۰۰ میلیون تومان و برای اجاره ماهانه آن ۴۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که در سال جاری این رقم به ۵۰۰ میلیون تومان رهن و ۶۵ میلیون تومان اجاره ماهانه رسیده است.

در محله زعفرانیه برای واحدی با ۱۱۵ مترمربع زیربنا و ۱۷ سال ساخت و دارای استخر، سونا، جکوزی، ۳۰۰ میلیون تومان رهن و ۴۳ میلیون تومان اجاره ماهانه در نظر گرفته شده است.

واحدی با ۲۷۰ مترمربع زیربنا و ۶ سال ساخت و دارای تمام امکانات از جمله سالن ورزش، زمین تنیس و سالن بیلیارد، ۴ میلیارد تومان رهن و ۱۰۰ میلیون تومان اجاره ماهانه در نظر گرفته شده است.

آپارتمانی ۱۵۰ متری و ۵ سال ساخت با ۵۰۰ میلیون تومان رهن و ۶۰ میلیون تومان اجاره ماهانه پیشنهاد شده است.

زعفرانیه

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج