پرونده قتل مرد ثروتمند توسط همسرش اسرارآمیز تر شد
۲۹ شهریور سال ۱۴۰۱ زن ۵۹ سالهای به نام پروین با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از قتل همسرش در خانه خبر داد
ایران نوشت: ۲۹ شهریور سال ۱۴۰۱ زن 59 سالهای به نام پروین با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت و از قتل همسرش در خانه خبر داد.
پس از آن مأموران کلانتری ۱۴۷ گلبرگ به محل که خانهای در محدوده نارمک بود رفتند و با بررسیهای اولیه مشخص شد که مردی ۶۵ سالهای به قتل رسیده است که جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد.
زن میانسال در توضیح ماجرا به مأموران گفت: من و دخترم به میهمانی رفته بودیم اما شوهرم خانه بود چند ساعت بعد که برگشتیم قفل در شکسته و باز بود. وقتی وحشت زده وارد خانه شدیم جسد همسرم را در حالی وسط اتاق دیدیم که وسایل خانه به هم ریخته بود. بعد هم مشخص شد که از خانه مان سرقت کردهاند و مقداری پول نقد و سکه طلا دزدیدهاند.
مأموران در نخستین گام از تحقیقات دوربینهای مداربسته را مورد بررسی قرار دادند و معلوم شد که دقایقی بعد از خروج همسر و دختر مقتول دو مرد نقابدار وارد خانه شدهاند. شواهد نشان میداد آنها در کوچه کمین کرده و منتظر بودند.
شناسایی دو مرد نقاب دار
در ادامه مأموران پی بردند که این زوج از مدتها قبل باهم اختلاف داشتهاند و پروین قصد داشته از کشور مهاجرت کند اما شوهرش مخالف این تصمیم بود.
به این ترتیب پروین دوباره احضار شد و مورد بازجویی قرار گرفت که گفت: دخترم به تازگی فارغ التحصیل شده و تصمیم گرفته بود از کشور مهاجرت کند، من هم موافق او بودم و دوست داشتم خانوادگی مهاجرت کنیم اما شوهرم مخالف تصمیم ما بود. او وضع مالی خوبی داشت و معتقد بود که نباید مهاجرت کنیم و در همین کشور میتوانیم زندگی خوبی داشته باشیم تا اینکه اختلافهای ما سر این موضوع بیشتر شد و تقریباً هر روز سر مهاجرت کردن بحث و جدل داشتیم اما اختلافهای ما به اندازهای نبود که راضی به مرگش باشم.
از آنجایی که همسر مقتول در اظهاراتش تناقضهایی داشت فرضیه جنایت خانوادگی قوت گرفت و مأموران پروین را به صورت نامحسوس تحت نظر قرار دادند تا اینکه مشخص شد او از مدتها قبل با دو مرد غریبه در تماس بوده است. پس از آن مأموران این دو مرد را شناسایی و بازداشت کردند. آنها بعد از دستگیری به قتل اعتراف کرده و مدعی شدند که از سوی پروین اجیر شده بودند تا شوهرش را در ازای دریافت پول به قتل برسانند.
با اعترافات دو مرد نقاب دار، پروین نیز به طراحی نقشه قتل همسرش اعتراف کرد.
از سوی دیگر پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد که مقتول بر اثر فشار بر عناصر حیاتی بدن و خفگی جان باخته است.
با تکمیل تحقیقات برای شهرام و بهروز - متهمان به قتل- به اتهام مشارکت در قتل و برای پروین به اتهام معاونت در قتل کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت
در ابتدای جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند.
پس از آن شهرام به جایگاه رفت و در حالی که منکر قتل شده بود، گفت: چند هفته پیش از ماجرا بهروز به خانهام آمد و عنوان کرد با زنی آشنا شده که حاضر است برای قتل همسرش 500 میلیون تومان پرداخت کند. از آنجایی که مبلغ وسوسه کننده بود قبول کردم و قرار شد روز حادثه همسر مقتول طبق نقشه در ساختمان را برایمان باز بگذارد، بعد من و بهروز به داخل موتورخانه رفتیم و منتظر ماندیم، وقتی مادر و دختر رفتند پس از آن در خانه را زدیم و وقتی مرد میانسال در را باز کرد به او حمله کردیم و طنابی را که از قبل آماده کرده بودیم دور گردنش پیچیدیم، البته او خیلی مقاومت کرد و در یک لحظه ما از ترس او را رها کردیم و گریختیم. وقتی خارج میشدیم مرد جوانی مقابل در ایستاده بود تا مراقب اوضاع باشد. احتمالاً او هم از سوی پروین اجیر شده بود تا اگر ما نتوانستیم کارمان را انجام دهیم او کار را یکسره کند و فکر میکنم آن مرد جوان قاتل است.
بهروز هم با تأیید حرفهای شهرام گفت: من اتهام قتل را قبول ندارم. پروین نفری ۵۰۰ میلیون تومان به ما داد تا شوهرش را بکشیم. ما رفته بودیم که همسرش را به قتل برسانیم اما موفق نشدیم و فرارکردیم.
پس از آن پروین به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام معاونت در قتل اظهار داشت: من به هیچ عنوان راضی به مرگ همسرم نبودم و هیچ پولی هم به دو متهم پرونده نداده ام. همسرم آنقدر برایم عزیز بود و او را دوست داشتم که برای مراسم او بیش از 250 میلیون تومان هزینه کرده ام.
سپس وکیل بهروز به جایگاه رفت و گفت: تحقیقات درباره این پرونده تکمیل نشده است. موکلم و همدستش جثه ضعیفی دارند و به همین خاطر نتوانستهاند مقابل مقتول مقاومت کنند. من فکر میکنم فرد دیگری مرتکب قتل شده و از قضات میخواهم تحقیقات بیشتری در خصوص اظهارات موکلم انجام شود.
با پایان جلسه، قضات وارد شور شدند و با توجه به ایرادهایی که وکیل متهم مطرح کرده بود پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر به دادسرا برگرداندند تا پس از رفع ایرادها و شبهات رسیدگی به پرونده صورت گیرد.
ارسال نظر