آقای رئیسی برای یکبار جسارت کنید!
محمد علی ابطحی خطاب به ابراهیم رئیسی نوشت: بسیاری از مدیران شما که اکثرا مدیران آقای احمدینژاد بودهاند باری که برنمیدارند، حاشیههای ناامیدکنندهای برای دولت میسازند.
خبرآنلاین: محمد علی ابطحی خطاب به ابراهیم رئیسی نوشت: بسیاری از مدیران شما که اکثرا مدیران آقای احمدینژاد بودهاند باری که برنمیدارند، حاشیههای ناامیدکنندهای برای دولت میسازند.
در ادامه یادداشت محمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز خطاب به رئیس جمهور آمده است؛
هفته دولت بر رییسجمهور و اعضای کابینه مبارک باشد.
این هفته بهترین فرصت است که هدایایی از جنس نقد خدمت شما و همکارانتان تقدیم کنم.
۱- اخیرا در مصاحبهها و سخنرانیهای شما وضعیت بسیار خوبی برای کشور ترسیم میشود. البته اینها نتیجه اطلاعاتی است که میگیرید و در کارتابل شما قرار میگیرد. نمیدانم شاید هم خیلیهایش درست باشد. اما مشکل اصلی فاصله بین کارتابل شما و واقعیت جامعه است. بسیاری از اینها که شما میگویید برای جامعه باورپذیر نیست، چون اثرات آن را در زندگی روزمره نمیبینند.
۲- بسیاری از مدیران شما که اکثرا مدیران آقای احمدینژاد بودهاند باری که برنمیدارند، حاشیههای ناامیدکنندهای برای دولت میسازند. از بیانات و رفتار شما معلوم میشود که با این حاشیهسازیها خیلی موافق نیستید. برخلاف استراتژی آقای احمدینژاد که مدیریتش بر مدار حاشیهها میگذشت. این حاشیهسازیها حتی اگر موضوعات محوری و اصلی جامعه هم نباشد، اما در عصر ارتباطات دلنگرانی و ناامیدی ایجاد میکند. بیشترین آنها رفتار سلیقهای در ذیل سیاست کلی خالصسازی است.
۳- بالطبع شعار شما و همطیفانتان، انقلابی کردن دولت و به اصطلاح دوستانتان پاکسازی دولت از بانیان وضع موجود است. به قول امروزیها اوکی. اما قبول کنید کشور با این همه نیازهای پیچیده فنی و اقتصادی را نمیتوان به دست عدهای داد که یا به تظاهر یا به واقعیت فقط ادعای مکتبی بودن دارند. تخصصها باید در جای خودش قرار گیرد. به خصوص که نسل فعلی همه دستپروردگان جمهوری اسلامی هستند. ممکن است یکدل کامل نباشند، اما حضرت علی(ع) فرمود ریاست سعه صدر میخواهد. اعلام گترهای که فلان مقدار نیروی حزباللهی به دولت اضافه شدهاند، مشکلآفرین است نه مشکلگشا.
شما که مورد اعتماد همه ارکان نظام هستید، بیشتر از بقیه میتوانید شعار به زمین مانده جذب حداکثری رهبری را عملی کنید. برای بخش دفع، چندین سازمان امنیتی و اطلاعاتی و تبلیغاتی وجود دارد. اما یک نهاد کوچک هم برای جذب حداکثری نیست.
۴- نسل جوان کشور به دلیل فرزند اینترنت بودن در همه جهان در همه چیز متفاوت از نسل قبل اینترنت فکر میکند. برای این نسل اگر فکری کردید که آرامش به آنها برگردد، دولت موفقیت بزرگی در همه چیز پیدا میکند.
محدودیتهای فیلترینگ آنها را از اینترنت محروم نکرده. شما بهتر از آمار گذر از فیلترینگ و ویپیانها خبر دارید. اما این ارتباط با اینترنت که بیشترین حجم زمانی فرزندان ما و شما و جامعه به آن مشغولند، به دلیل سختیهای ویپیان با ناراحتی از حکومت همراه است و سخنان عادی و مقبول حاکمیت را هم کمتاثیر میکند. برای یکبار جسارت کنید و فضای ارتباطی را بدون فیلترهای مزاحم ایجاد کنید تا صدای خودتان بهتر شنیده شود.
۵- باور کنید دین و دینداری در معرض آسیب جدی است. یکی از مهمترین دلایل آن تبلیغات بیش از حد نیاز در مورد دینداری است که هر روانشناس و جامعهشناسی میداند اثر معکوس دارد. دیگری سخنان غیرمتعارف و غیرقابل قبول خطبای بسیاری از تریبونهای دینی است. سومی ریاکاری کسانی است که احیانا بیش از حد بر جامعه سخت میگیرند.
نتیجه این کار یکی بیدینی است. دیگری رشد تحجر و سومی تقویت مذهب سکولار. به داد دینداری برسید. در همه این موارد میشود بحثها و طرحهای بسیاری داشت. ولی گمان نمیکنم اشتغالات بگذارد به این نکات توجه شود.
نظر کاربران
فضولی ممنوع