۱۳۴۴۸۵۶
۳۰۳۲
۳۰۳۲
پ

لحظه نجات رعب‌آور ۸ نفر از یک تله‌کابین

مقامات پاکستان اعلام کردند: شش کودک و دو معلم در تله‌کابینی در ارتفاع ۲۷۴ متری بالای دره‌ای در این کشور به دلیل پاره شدن کابل، گیر افتاده‌اند و وزش شدید باد عملیات نجات توسط بالگردهای امدادی را دشوار کرده است.

ایسنا: مقامات پاکستان اعلام کردند: شش کودک و دو معلم در تله‌کابینی در ارتفاع ۲۷۴ متری بالای دره‌ای در این کشور به دلیل پاره شدن کابل، گیر افتاده‌اند و وزش شدید باد عملیات نجات توسط بالگردهای امدادی را دشوار کرده است.

به نقل از الجزیره، مقامات پاکستان اذعان کردند: کودکانی که از ساعت هفت صبح امروز (سه‌شنبه) به وقت محلی دچار این سانحه شده‌اند به طور معمول از تله کابین برای رفتن به مدرسه در یک منطقه کوهستانی در «بتگرام» در حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اسلام‌آباد، پایتخت این کشور استفاده می‌کردند.

این گزارش حاکیست، پاره شدن کابل منجر به گرفتار شدن این افراد در اتاقک تله کابین در ارتفاع بیش از ۲۰۰ متری از سطح زمین شده و دو فروند بالگرد ارتش برای انجام عملیات امداد و نجات به منطقه اعزام شده‌اند.

به گفته مقامات محلی، یک کودک از گرما و ترس بیهوش شده است. فیلم منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که یک «کماندو» در حال فرود از یک بالگرد به سمت تله‌کابین است. این کماندو ابتدا به سمت تله‌کابین پایین رفت تا افراد داخل آن را راهنمایی و هدایت کند اما به دلیل وزش باد شدید در منطقه، مجبور به عقب‌نشینی شد.

پخش-نشدن-ویدئو

 

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج