۱۳۴۳۳۶۱
۱۲۸۵
۱۲۸۵
پ

اصل هشتاد و پنجی شدن لایحه حجاب و عفاف پس گرفته می‌شود؟

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در پایان بررسی لایحه حجاب و عفاف، مصوبات کمیسیون بارگزاری می‌شود و تا زمانی که نمایندگان مصوبه را نبینند، به زمان آن رأی نخواهند داد و اگر نمایندگان قبول نکنند می‌توانند آن را پس بگیرند

ایلنا نوشت:عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در پایان بررسی لایحه حجاب و عفاف، مصوبات کمیسیون بارگزاری می‌شود و تا زمانی که نمایندگان مصوبه را نبینند، به زمان آن رأی نخواهند داد و اگر نمایندگان قبول نکنند می‌توانند آن را پس بگیرند.

امیرحسین بانکی‌پور فرد عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، درخصوص انتقادات و نگرانی‌ها نسبت به لایحه عفاف و حجاب و شیوه رسیدگی براساس اصل ۸۵ قانون اساسی، گفت: این لایحه جمع‌سپاری شده و همه نظر دادند، یعنی عام و خاص. فکر نکنم لایحه و طرحی را به اندازه این لایحه مردم بشناسند.

وی ادامه داد: یعنی شما نگاه می‌کنید تمام مواد آن را همه دارند می‌خوانند، نظر می‌دهند و نظرات دارد اعمال می‌شود؛ یعنی هرچه کارشناسان تا الان نظر دادند، این لایحه با نظراتی که صاحب نظران ارائه کردند، مرتب پویایی داشته است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: اکنون که بررسی آن در کمیسیون قضایی و حقوقی در حال انجام است هم همینطور است و موضوع محرمانه‌ای در کار نیست. در پایان هم زمانی که بررسی و تصویب به اتمام رسید، مجددا [مصوبات] بارگزاری می‌شود و تا زمانی که نمایندگان مصوبه را نبینند به زمان [اجرای] آن رأی نخواهند داد و اگر نمایندگان قبول نکنند، می‌توانند پس بگیرند.

وی در پاسخ به این سوال که «یعنی بعد از پایان بررسی هم می‌توانند اصل ۸۵ی شدن لایحه را پس بگیرند؟»، عنوان کرد: اصلا می‌توانند بگویند که ما زمان اجرا را رأی نمی‌دهیم و پس بگیرند.

بانکی‌پور در واکنش به این انتقاد که «گفته می‌شود اعضای کمیسیون ۱۱ نفر هستند و با دو سوم آراء یعنی ۸ نفر مواد این گزارش تصویب خواهد شد»، اظهار داشت: ببینید من خودم عضو کمیسیون فرهنگی هستم و شاهد بودم که در جریان بررسی و آماده شدن گزارش روی لایحه از کمیسیون‌های مختلف مجلس می‌آمدند و فضای خیلی آزاد و خوبی برای بیان نظرات و دغدغه‌ها وجود داشت و موضوع منحصر به اعضای کمیسیون نبود. در کمیسیون‌ها هر کسی آزاد است از نمایندگان بیاید و حضور داشته باشد، نه‌تنها نمایندگان بلکه از دستگاه‌ها می‌آیند و حضور پیدا می‌کنند، یعنی از این بابت هیچ مشکلی نیست.

وی ادامه داد: اتفاقا اصلا برای این لایحه در این شکل بهتر می‌شود نظرات را آورد، نمایندگان ۱۵۰۰ نظر ثبت کرده بودند اگر قرار بود در صحن مطرح شود حداکثر ۵۰-۶۰ پیشنهاد را اجازه می‌دادند در صحن مطرح شود که از این تعداد هم مواردی رأی نمی‌آورد اما در همین یک هفته‌ای که لایحه بررسی شد، نشستیم و تمام ۱۵۰۰ نظر را مطالعه کردیم که بیش از ۱۰۰ مورد از آن‌ها خوب بود و اعمال کردیم، اصلا در صحن مجلس نمی‌شد این کار را انجام دهیم.

بانکی‌پور در پاسخ به این سوال که «از آنجا که این لایحه از سوی قوه قضاییه در ۹ ماده تدوین و از جانب دولت در ۱۵ ماده به مجلس ارسال شده است، به نظر شما احتمال مخالفت قوه قضائیه وجود ندارد؟»، گفت: خیر، مرحله به مرحله آن‌ها در جریان بودند و تایید می‌کردند، یعنی همه چیز با تایید دولت و قوه قضاییه انجام شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج