سرنوشت چند رتبه برتر کنکور که برای همیشه مهاجرت کردند
به مناسبت نتایج اولیه کنکور که دیروز منتشر شد، تصمیم گرفتیم به سراغ پرونده دانشجوهایی برویم که در دانشگاههای معتبر کشور در حال تحصیل بودند اما بنا به دلایلی تصمیم گرفتند که از کشور مهاجرت کنند
برترینها: به مناسبت نتایج اولیه کنکور که دیروز منتشر شد، تصمیم گرفتیم به سراغ پرونده دانشجوهایی برویم که در دانشگاههای معتبر کشور در حال تحصیل بودند اما بنا به دلایلی تصمیم گرفتند که از کشور مهاجرت کنند. در این میان، گریزی زدهایم به دانشجویان پرواز ۷۵۲ که در کانادا در حال تحصیل بودند و آن شد که نباید میشد. به عنوان مثال در شبکه های اجتماعی عکسی دست به دست میان کاربران می چرخد که رتبه های برتر کنکور سال ۸۱ در حال حاضر مشغول به چه کار هستند. تصمیم گرفتیم همین موضوع را برای رتبه های برتر کنکور سال ۸۶ دنبال کنیم.
نامهای ۱۰ رتبه اول رشته ریاضی کنکور سال ۸۶ را پیدا کردیم و در شبکههای اجتماعی و وب سایت های دانشگاههای خارجی آنها را جستجو کردیم. نتایج حیرت انگیز بود! آمریکا، کانادا، سوییس و البته ایران مقاصد این دانشجویان است که هر کدام برای خودشان دنیایی دارند. یکی در سوییس فوق لیسانس خود را تمام کرده و عکسهای خود در ورزشگاه نیوکمپ بارسلون را منتشر می کند، یکی دیگر دانشجوی دکترا در شهر کالیفرنیا شده و چند نفر هم ادامه تحصیل در ایران را به خارج از کشور ترجیح داده اند.
۱- نوید نادری علی زاده از قائمشهر
نفر اول کنکور ریاضی در سال 86 که در آن زمان حتی ریاضی خود را 100 درصد زده بود در حال حاضر در مقطع دکترای مهندسی برق دانشگاه کُرنل در نیویورک آمریکا تحصیل می کند. او کارشناسی خود را در برق شریف با معدل 18.93 به پایان رسانده بودو پس از آن، تحصیل در خارج از کشور را انتخاب کرد.
۲- سلمان فرجی از شمیرانات
رتبه سومدانشگاه برق شریف پس از اتمام دوره کارشناسی، کشور سوییس را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کرده است. او به تازگی فوق لیسانس خود از دانشگاه تحقیقاتی EPFL را با نمره 6 از 6 به پایان رسانده و در حال حاضر مشغول تحصیل در مقطع دکتراست و در همین دانشگاه نیز مشغول به کار شده است.
۳- سید شهاب الدین میرجلیلی از یزد
دانشگاه استندفورد آمریکا جایی است که او در حال حاضر مشغول تحصیل در آن است. او هم رشته مکانیک را انتخاب کرده بود و برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به این دانشگاه رفت و در حال حاضر هم دانشجوی مقطع دکترا در رشته مکانیک همان دانشگاه است.
۴- میلاد تجویدی از تهران
رتبه 8 کنکور سراسری سال 86، کانادا را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کرده است. او در حال حاضر دانشجوی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه Calgary کانادا است.
۵- مریم اسلامی از شیراز
تنها دختر حاضر در میان 10 نفر برتر کنکوری های سال 86 هم کانادا را به عنوان محل ادامه تحصیل خود انتخاب کرده است. او در رشته مهندسی مکانیک تحصیل می کرد و فوق لیسانس را هم در همین رشته در کانادا ادامه می دهد.
۶- علی جوادی ابهری از شمیرانات
مهندسی برق دانشگاه پرینسون آمریکا جایی است که او در حال حاضر مشغول تحصیل در آن است. جوادی پس از پایان دوره کارشناسی خود به آمریکا رفته و پس از پایان مقطع فوق لیسانس در حال حاضر مشغول تحصیل در سال دوم مهندسی برق مقطع دکترای پرینسون است.
این دانشجویان نیز، جزو ۱۰ دانشجوی برتر سال ۸۶ نبودند اما مهاجرت آنها بسیار سرو صدا کرد.
۷- هلیا حسینی
هلیا حسینی متولد سال 1381 از شهر تهران است. او را به عنوان جوانترین متقاضی کنکور سراسری ایران می شناسند. وی در سن 15 سالگی مدرک دیپلم خود را اخذ کرده و در همان سال (1396) در کنکور رشته تجربی شرکت کرده است. هلیا رتبه 35 رشته تجربی در کنکور سراسری 96 را کسب کرده و جزو یکی از نوابغ ایرانی محسوب می شود. او تا چند وقت اخیر در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل بود.
وی اخیرا به کشور آمریکا که یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت ایرانیان بوده، مهاجرت کرده و اکنون دانشجوی رشته پزشکی و جوان ترین دانشمند دانشگاههای آمریکا می باشد. خانم حسینی در اردیبهشت سال 1401 با انتشار ویدیو از خود در شبکه های اجتماعی که در حال ارائه کنفرانس در دانشگاه های آمریکا بود، مردم را مجذوب خود کرده است.
افراد موفقی که با پرواز مرگ از میان ما رفتند
۱۸ دی ۱۳۹۸، یک هواپیمای اوکراینی در نزدیکی تهران سقوط کرد و تمامی۱۷۶ سرنشین آن جان خود را از دست دادند. در این میان، دانشجویان نخبه زیادی بودند که خیلی از آنها برای دیدار با خانواده خود به تهران آمده بودند. در میان این قربانیان ۳۱ تن ساکن شهر "ادمونتون "(Edmonton) در استان" آلبرتا "(Alberta ) کانادا بودند.
8-"ندا صدیقی" از دیگر قربانیان حادثه جراح و چشمپزشک ایرانی که برای تعطیلات کریسمس یک سفر ۱۰ روزه به ایران داشت.
9-"میلاد قاسمی آریانی" و "غنیمت اژدری" از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه "گولف"(Guelph) بودند که در این سانحه هوایی جان خود را از دست دادند.
"غنیمت اژدری" از دانشجویان دکتری دپارتمان جغرافیا و زمینشناسی و "میلاد قاسمی" دانشجوی دکتری بازاریابی بودند. یکی از اساتید این دانشگاه گفت: من و همه دانشجویان از این اتفاق دردناک بسیار ناراحت هستیم.
در این میان، جالب است که نگاهی هم به این عکس بیندازیم:
نظر کاربران
باید قدر سرمایه های انسانی را دانست
ارزش اینها از نفت و طلا بیشتر است
ما چ کردیم تو این مملکت. وای بر مسببین این قضیه.وای بر شماها
........ و کسی این مهاجرتها را خسارت برای کشور نمی بیند. وا اسفا ...
خوب شد رفتید وگرنه اگر اینجا می ماندید، هرگز چنین موقیعت ها وفرصت هایی برایتان محقق نمیشد!
به خودشون و نوادگانشون رحم کردن
متاسفیم
غیرت خدمت به مملکت خود و ساختن ایران چیزیی است که اینان ندارند و با ان بیگانه اند..
باید بود و ساخت نه اینکه گذاشت و رفت......اینها همه ی چیزهایی است که کمتر میتوان یافت.حیف از سرمایه ایرانی که صرف ساخت و پیرفت کشورهای بیگانه میشود.
پاسخ ها
ظرفیت همه آدمها یکسان نیست
شمام دستت ب جایی بند نیس وگرنه اولین نفر خودت میرفتی
پسرعموی من رتبه ۶ کنکور بودند چون نرفتن الان تو یه کارخونه کارگر هستن
مام باید جم کنیم زودتر بریم ازین جا
باسلام
باز بگید مرگ بر آمریکا
روحشون شاد
واقعا کشور ما به چنین دانشمندانی نیاز داشت ولی افسوس
الان کشور بدشت یک عده آدم بی تجربه ونالایق افتاده وباعث نابودی کشور عزیزمان هستن
قلبم درد گرفت.همه رفتن
وای بر ما که با ایران و ایرانی چه کردیم
هرکار که بکنند اینجا جهان سوم هست و کشورهای ابر قدرت همیشه از پول و سرمایه وتکنولوژی از ما جلوتر
چقدر بی غیرت
واقعا جای تاسفه
حاصل اب وخاک ایران بعد به ثمر رسیدن بجای خدمت به ملت وساختن اینده کشور محتاج محبت ونوکر ی و امکانات بیگانه میشن اینها امریکا و کاتادا و ... رو اباد میکنن
چقدر نامرد
بابا چرا اسم من نیست
متاسفم. به خاطر رفتنتون به نظر من کار هایی که کردین هیچ ارزشی نداره چون به خاطر کشورتون نبوده. بیگانه پرستان
پاسخ ها
متاسف خودتو مسوولین کشورت باش ...
اگه اینجا بودن اکثریت الان یک چشم داشتن
خداکند اگر ما هم در موقعیت اونا قرار گرفتیم مثل اونا عمل نکنیم.
پاسخ ها
فعلا که نیستین جای اونا
به نظرم همین بهتره که جای آنها نیستی ،
معلومه هیکلا تا بالای ابرو پر از تعصبی ...
افسوس و افسوس و هزاران افسوس
دلم بدرد اومد نه از موفقیت فردیشان بلکه از موفقیتهایی که میتونستن نصیب کشورشون کنن و الان نصیب بیگانه شد
ای کاش میشد برگردن و بسازن این ویرانه را
خدا یار و یاور این جواهرهای ایرانی باشه هرجایی که هستن.
یه نفر دیگه یادتون رفت بگید.فرزند خانم ابتکار که ماشالا تو از کانادا داره فیلتر شکن میفروشه..
خخخ به خدا از قیافه هاشون معلومه این حیچی حالیشون نیست همون بهتر ایرانو خلوت کردن
پاسخ ها
تو هم معلومه هیچی حالیت نیست از دیدگاهت تو هم برو یکم خلوت تر بشه ههههههههه
کاش تو و امثال تو هم ، هر کدو م دو سه تا از مسوولینو تو چمدونتون ببندید و برید و دیگه برنگردید ...
وای بر وطنم😔
گزارشتون خوب بود اماجای دانشجوها ورتبه های یک هم که با دعوت از بهترین دانشگاهها در ایران ماندن وتلاش مضاعف میکنند تا ایران بسازند وحرف دارند برای دنیای علم دنیا خالی بود .
قدر کسانی که ماندند وبه کشور خدمت میکنند بیشتر بدانیم