فوت وفن تهیه بستنی یخی موهیتو در منزل
در روزهای گرم سال، یک خوراکی خوشمزه و خنک حسابی میچسبد. بستنی یخی موهیتو یکی از انواع بستنیهای ساده و خوشمزه است که میتوانید با مواد اولیه ارزان و در دسترس، تهیه کنید و لذت ببرید.
چی شی: در روزهای گرم سال، یک خوراکی خوشمزه و خنک حسابی میچسبد. بستنی یخی موهیتو یکی از انواع بستنیهای ساده و خوشمزه است که میتوانید با مواد اولیه ارزان و در دسترس، تهیه کنید و لذت ببرید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی یخی موهیتو همراه ما باشید.
چی لازم داره؟
۴ پیمانه آب، حدود ۲۵۰ گرم شکر، ۸ عدد لیموترش تازه، ۸ عدد پوست لیموترش رنده شده، حدود ۱۰ شاخه نعناع تازه.
طرز تهیه بستنی یخی موهیتو
مرحله اول| برای تهیه بستنی یخی موهیتوی خوشمزه در ابتدای کار قسمت سبز رنگ لیمو ترشها را با دندانههای ریز رنده، رنده میکنیم. در ادامه آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب میریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
مرحله دوم| حالا گاهی شربت را هم میزنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. زمانی که ذرات شکر کاملا حل شدند، رنده پوست لیموترش را به همراه نعناع تازه درون قابلمه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم شربت جوش بیاید.
مرحله سوم| از لحظهای که شربت جوش آمد اجازه میدهیم به مدت ۳ دقیقه بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر میداریم. در ادامه اجازه میدهیم شربت در فضای آشپزخانه به همان شکل بماند تا کاملا خنک شود.
مرحله چهارم | زمانی که شربت کاملا خنک شد، آنرا از صافی رد میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود و درون یک کاسه مناسب میریزیم. در ادامه آب لیموترش تازه را به کاسه حاوی شربت، اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم| حالا شربت را می چشیم و در صورت نیاز، به آن شکر یا آب لیمو ترش تازه اضافه میکنیم. در ادامه درون قالبهای پاپسیکل چوب بستنی می گذاریم و برای تزیین بستنیها یک برگ نعناع درون قالب ها قرار میدهیم.
مرحله ششم| در ادامه شربت را درون قالب می ریزیم ، سپس قالب پاپسیکل را به مدت ۱۲ ساعت درون فریزر می گذاریم تا بستنیها کاملا منجمد شوند. پس از گذشت این زمان ، بستنیها را از قالب خارج و در روزهای گرم سرو میکنیم. نوش جان.
ارسال نظر