رستورانداران در آستانه ورشکستگی
علیاکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس گفت: جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستورانداران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.
اقتصادی ۲۴: علیاکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس گفت: جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستورانداران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.
علیاکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستورانداران و سلفسرویس گفت:طی دو سال گذشته شرایط رستوران داران به وضعیت بحران رسیده و مهمترین دلیل آن، رشد نرخ تورم در اقتصاد کشور است که منجر به افزایش قیمت ها به ویژه نرخ مواد غذایی شده است.
،مهمترین بخشهای این گفت و گو را در ادامه میخوانید: فعالان این صنف در مدتزمان کمتر از دو ماه نمیتوانند درخواست افزایش قیمت داشته باشند و این در حالی است که قیمتها برنج، گوشت، مرغ و روغن و ... ثبات ندارد. جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستورانداران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.
نظر کاربران
ما قبلا هفته ای یکبار بیرون غذا می خوردیم...خیلی وقت ها هم از بیرون غذا می خریدیم. ولی الان دیگه محدود شده به سالی یک یا دو بار اون همه مناسبتی. تازه رستوران های که قبلا می رفتیم نمی تونیم بریم.