۱۰ کشور برتر جهان برای زندگی و کار از نگاه مهاجران
از میان ۱۰ کشور برتر جهان از نگاه مهاجران، کارگران متخصص خارجی در تایوان می گویند از وضعیت شغلی خود راضی هستند چون از امنیت شغلی، اقتصاد محلی قوی و دستمزد منصفانه در محل کار برخوردارند.
عصر ایران: بر اساس آمار یک نظرسنجی سالانه از بیش از ۱۲ هزار مهاجر در بیش از ۱۷۲ کشور و قلمرو جهان، کشور مکزیک راضی ترین و شادترین مهاجران خارجی را در خود جای داده است.
بر اساس آخرین نسخه از نظرسنجی آنلاین سالانه (2023) از مهاجران در بیش از 170 کشور و قلمرو جهان، مکزیک و سپس اسپانیا و پاناما ، بهترین وضعیت زندگی را از نظر مهاجران خارجی خود دارد به نحوی که 90 درصد از مهاجران خارجی در مکزیک از وضعیت زندگی خود راضی هستند.
۱۰ کشور برتر از نظر مهاجران خارجی به ترتیب عبارتند از:
1- مکزیک
2- اسپانیا
3- پاناما
4- مالزی
5- تایوان
6- تایلند
7- کاستاریکا
8- فیلیپین
9- بحرین
10- پرتغال
موسسه "اینترنیشنز" در تازه ترین نظرسنجی سالانه خود در سال جاری میلادی 53 مقصد را بر اساس پنج شاخص رتبهبندی کرده است: کیفیت زندگی، سهولت اقامت، کار در خارج از کشور، امور مالی شخصی و شاخص «اقلام ضروری مهاجران» -که شامل مسکن، اداری، زبان و زندگی دیجیتال است- دسته بندی کرده است.
مهاجران خارجی که در مکزیک زندگی می کنند، به دلیل آسان بودن اقامت در آنجا و همچنین رفتار دوستانه مردم محلی و سهولت در ساختن جامعه خود، به آن امتیاز بالایی می دهند.
کارگران بین المللی در مکزیک می گویند که سازگاری با فرهنگ این کشور آسان است و هزینه های پایین زندگی، یافتن مسکن را آسان می کند. در حالی که مکزیک در ثبات سیاسی امتیاز کمتری دارد اما مهاجران می گویند از گزینه های تفریحی خود در سراسر کشور لذت می برند.
اسپانیا به عنوان بهترین مقصد شماره 2 برای مهاجران است، جایی که 87 درصد از مهاجران خارجی از زندگی خود در این کشور راضی هستند و به لطف امکان استفاده از اوقات فراغت آن(مانند دسترسی به ورزش های تفریحی و آب و هوای معتدل) تازه واردها از تعادل خوبی بین کار و زندگی برخوردارند، اگرچه تقریبا از هر 3 نفر 1 نفر از بازار کار محلی ناراضی است.
پاناما در رتبه سوم قرار دارد، جایی که مهاجران خارجی می گویند دوست یابی در آن آسان است و از نظر مالی شخصی احساس امنیت می کنند و 81 درصد از آنها به طور کلی از زندگی در این کشور خوشحال و راضی هستند.
برای مهاجران دارای تخصص، کارگران خارجی در "تایوان" در مقایسه با همتایان خود در سراسر جهان بیشترین رضایت را از شغل خود دارند. کارگران بین المللی در تایوان می گویند که از امنیت شغلی، اقتصاد محلی قوی و دستمزد منصفانه در محل کار لذت می برند.
در همین حال، مقاصد پایین رده بندی از نظر مهاجران شامل کشورهایی چون کویت، نروژ، ترکیه، کره جنوبی و آلمان می شود.
مهاجرانی که در کویت، نروژ و کره جنوبی زندگی می کنند می گویند که مستقر شدن و یافتن دوستان جدید در این کشورها دشوار است، در حالی که آنهایی که در ترکیه و کره جنوبی هستند می گویند که از فرهنگ کاری سخت در آنجا ناراضی هستند.
ایالات متحده آمریکا در لیست امسال در رده 30 قرار گرفته است.
هر چند که ایالات متحده از نظر فرصت ها و رشد شغلی از نظر مهاجران در رتبه بالایی قرار دارد، اما این کشور از نظر مالی شخصی (42) و کیفیت زندگی (44) بدترین عملکرد را از نظر مهاجران خارجی داشته است.
از نظر کیفیت زندگی در زیرمجموعه مراقبتهای بهداشتی هم ایالات متحده در در پایین ترین جایگاه رده بندی و در رده 52 قرار گرفته و تنها بهتر از ایرلند (با جایگاه آخر 53) قرار گرفته است.
در منطقه "منا" (MENA) – شامل غرب آسیا و شمال آفریقا – بحرین در جایگاه نهم، امارات متحده عربی در رده یازدهم، عمان دوازدهم، عربستان سعودی بیست و هشتم، قطر سی و یکم، ترکیه پنجاه و یکم و در نهایت کویت در جایگاه آخر و پنجاه و سوم قرار گرفته است.
نظر کاربران
همه جا جز ایران
فقط غرب عامل پیشرفت هست
کاش زودتر از ایران می رفتیم
هر جا به غیر ایران
خخخ ابرانم بگین که اخرین چون کسی جز افغان نمیاد
پاسخ ها
اون عزیزان هم دارن کم کم میروند به کشور خودشان :)