۱۳۳۱۰۰۶
۵۲۱۳
۵۲۱۳
پ

غذایی که قطعا مشتری دائمی‌اش می‌شوید!

تاس کباب این غذای لذیذی که در اکثر سفره‌های ما هم پیدا می‌شود اصالتی اصفهانی دارد.

تاس کباب این غذای لذیذی که در اکثر سفره‌های ما هم پیدا می‌شود اصالتی اصفهانی دارد.

خوردن تاس کباب در شهر اصفهان طعم دیگری دارد و می‌تواند یک وعده غذایی خوشمزه‌ای باشد که در اکثر رستوران‌های اصفهان می‌توانید آن را پیدا کنید.

غذایی که قطعا مشتری دائمی‌اش می‌شوید!

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم

دنبه گوسفند ۱۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد بزرگ

هویج ۲ عدد

به (اختیاری) ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

چوب دارچین ۱ تکه

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آبغوره ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاس کباب ساده

پیاز را پوست می گیریم و پس از شستشو به صورت حلقه ای نازک و یکدست خرد می کنیم.

در این مرحله یک قابلمه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم.

سپس پیاز حلقه شده را در کف قابلمه می چینیم.

حالا کمی ادویه مخلوط روی پیازها می پاشیم. در ادامه گوشت را خرد می کنیم.

به صورت یکدست روی پیازها می چینیم.

حالا مقداری ادویه روی گوشت می پاشیم.

دنبه را به همراه سیر و چوب دارچین روی گوشت قرار می دهیم.

حالا هویج را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

سپس روی مواد به صورت یکدست می چینیم.

مقدار ادویه روی هویج می ریزیم.

سپس گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و آنها را نیز روی هویج می چینیم.

روی گوجه فرنگی ها هم کمی ادویه می پاشیم. حالا سیب زمینی ها را پوست می گیریم.

سپس آنها را نیز به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی گوجه فرنگی ها می چینیم.

در ادامه کمی ادویه را روی سیب زمینی ها می پاشیم. در ادامه به ها را نیز پوست گرفته و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

به ها را نیز روی سیب زمینی ها قرار داده و باقیمانده ادویه را روی آنها می ریزیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

کباب کوبیده یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی را می توانیم بیابیم که عاشق این کباب خوشمزه نباشد.

حالا رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

سپس زعفران دم کرده را به همراه آبغوره و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

در ادامه ترکیب رب گوجه فرنگی را روی مواد تاس کباب می ریزیم.

در این مرحله قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با آب خودشان به آرامی بپزند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج