۱۳۲۷۸۱۸
۱ نظر
۲۰۹۳
۱ نظر
۲۰۹۳
پ

خلق یک مزه جدید از ترکیب باقلاپلو و نخودپلو

دیگران درست کردند و ما خوردیم. بد نیست ما هم درست کنیم؛ هم برای خودمان هم برای دیگران. باقلاپلو که معرف حضورتان هست!؟

همشهری آنلاین: دیگران درست کردند و ما خوردیم. بد نیست ما هم درست کنیم؛ هم برای خودمان هم برای دیگران. باقلاپلو که معرف حضورتان هست!؟ حالا در اقدامی نوگرایانه در جهت دست یافتن به غذایی جدید آن را با نخودپلو ترکیب کرده‌ایم.

خلق یک مزه جدید از ترکیب باقلاپلو و نخودپلو

حاصل این ترکیب  هم این غذای خوش‌آب‌ورنگ است. تازه‌های غذا منتظر اقدامات شما هستند.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت فیله مرغ
۵۰۰ گرم برنج
۲۵۰ گرم باقلا
۲۵۰ گرم نخود سبز
۴۰۰ گرم شوید
یک عدد پیاز درشت
۳ ق‌س زعفران آب کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

خلق یک مزه جدید از ترکیب باقلاپلو و نخودپلو

۱. برنج را همراه نمک در یک ظرف خیس کنید. در یک قابلمه مناسب هم آب را جوش بیاورید. برنج و باقلا را درون آب جوش بریزید تا بپزند. پس از آن وقتی برنج آماده آبکشی شد شویدها را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد برنج را آبکشی کنید.  

نخود سبز را از قبل آب‌پز کنید. توجه داشته باشید در ظرف آن باید باز باشد تا رنگ نخود تغییر نکند و سبز بماند. حالا نخودها را هم با برنج مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب بریزید و دم کنید.  

۲. پیاز را خرد کنید و مقداری تفت دهید. بعد فیله‌های مرغ را از طرف نازک آن رول کرده، با خلال چوبی فیکس و به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. در پایان مقداری آب اضافه کنید که روی مواد بپوشاند. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بیفزایید تا به آنها رنگ و طعم بدهد. یک قاشق زعفران دیگر را هم با کمی برنج پخته مخلوط کنید. برنج را در دیس بریزید و آن را با مرغ‌ها و پلوی زعفرانی تزئین کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ب

    👌👌👌👌👌

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج