۱۳۲۶۲۲۲
۱۰۲۳
۱۰۲۳
پ

طرز تهیه و پخت سس آلفردو رستورانی

سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می‌باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می‌کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می‌گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه‌خواران می‌باشد.

فرارو: سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می‌باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می‌کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می‌گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه‌خواران می‌باشد.

مرحله اول تهیه سس آلفردو

1630218_201

مرحله دوم تهیه سس آلفردو

1630219_496

مرحله سوم تهیه سس آلفردو

1630220_167

مرحله چهارم تهیه سس آلفردو

1630221_745

مرحله پنجم تهیه سس آلفردو

1630222_412

مرحله ششم تهیه سس آلفردو

1630223_285

 

 

 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج