این شیرینی آلمانی، مشهدی است!
اگر اهل شیرینیهای مربایی هستید، برای پخت شیرینی مارمالادی مشهدی دست به کار شوید.
همشهری آنلاین: اگر اهل شیرینیهای مربایی هستید، برای پخت شیرینی مارمالادی مشهدی دست به کار شوید.
این شیرینی را قنادیها شیرینی آلمانی هم مینامند. به هر حال مشهدی یا آلمانی فرقی نمیکند؛ مهم این است که شما برای پذیرایی از مهمانانتان یک شیرینی خوشمزه و زیبا خواهید داشت.
مواد لازم
۳۷۵ گرم آرد
۲۵۰ گرم کره
۲ عدد زرده تخممرغ
۱۲۵ گرم پودر قند
۲ /۱ ق چ وانیل
به مقدار لازم شکلات تختهای
به مقدار لازم مارمالاد توت فرنگی یا آلبالو یا هویج
به مقدار لازم پودر پسته یا نارگیل
۱. آرد، پودر قند، کره و وانیل را همزمان با هم در کاسهای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید، سپس زردهها را افزوده و ورز دهید تا خمیر یکنواخت شود. خمیر را یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۲. خمیر را بین دو لایه پلاستیکی قرار داده و با وردنه باز کنید تا به ضخامت سه میلیمتر برسد. حالا شروع به قالب زدن کنید. میان نیمی از خمیرهای قالبزده را با قالب کوچکتر به همان شکل سوراخ کنید. همانطور که در تصویر میبینید، هر شیرینی از دو قلب تشکیل شده که در میان یکی از قلبها فضای خالی به شکل قلب وجود دارد. این فضای خالی جای پرکردن مارمالاد است.
۳. شیرینیها را روی سینی فر بچینید و سینی را در فر که پیش از این با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا طلاییرنگ شود. در این فاصله شکلات تختهای را به روش بنماری آب کنید.
۴. بعد از پخت شیرینی آنها را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن، سطح شیرینی حفرهدار را به شکلات مایع آغشته کنید و کنار بگذارید. پس از آن، مقداری مارمالاد را روی سطح شیرینی ساده ریخته و شیرینی حفرهدار را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید. طبیعتا مقداری از مارمالاد فضای حفرهدار شیرینی را پر میکند. اگر این مقدار کم بود، مارمالاد بیشتری داخل حفره بریزید.
۵. روی سطح مارمالاد را پودر پسته یا نارگیل بریزید.
یهجور دیگه
برای مایع کردن شکلات تختهای به روش بنماری کافی است کاسه حاوی شکلات را داخل کاسه دیگری حاوی مقداری آب که روی شعله اجاق گاز در حال جوش است، قرار داده و به طور غیرمستقیم شکلات را ذوب کنید.
فوتوفن
برای پخت این شیرینی نیازی به چرب کردن سینی نیست. کره موجود در این شیرینی چربی لازم را برای پخت شیرینی مهیا میکند.
ارسال نظر