شوهرم دائم اعصابم را خطخطی میکند، چه کنم؟
وضع مالی شوهرم از چند سال پیش خراب شد. تقریبا از همان زمان، دایم اعصابم را به هم میریزد و خط خطی میکند.
خراسان: وضع مالی شوهرم از چند سال پیش خراب شد. تقریبا از همان زمان، دایم اعصابم را به هم میریزد و خط خطی میکند. کلا با من تند صحبت میکند و گاهی صدایش را بالا میبرد. این شرایط باعث شده که من هم زود عصبی شوم و گاهی، خشمم را سر اطرافیانم خالی کنم. راهنمایی ام کنید.
مخاطب گرامی، درک میکنم که شرایط سختی دارید و همه ما در زندگی خود خشمگین میشویم. وقتی که اوضاع بر وفق مراد نیست، وقتی که ناراحت هستیم یا در حق ما بیعدالتی شده است، عصبانی میشویم. این نوع از خشم طبیعی است و همه ما آن را احساس میکنیم اما برخی افراد بهطور ناگهانی و بسیار زیاد خشمگین میشوند یا به عبارت دیگر خشم آنها غیر معمولی و نامتناسب است که به مدیریت نیاز دارد. در ادامه چند توصیه به شما دارم.
همه تقصیرات را گردن شوهرتان نیندازید
یک ارتباط صمیمانه، به صداقت بین دو نفر نیاز دارد. شما باید بتوانید توانمندیهای خودتان را ارزیابی کنید و ضعفهای خود را بهطور واقعبینانه بشناسید و همه مشکلات را تقصیر همسرتان نیندازید. گفتهاید که شرایط باعث شده که من هم زود عصبی شوم اما شما باید نقاط ضعف خود را بشناسید تا ناراحتیتان را سر دیگران خالی نکنید. همچنین مهارت تابآوری را در خود پرورش بدهید تا بتوانید بعضی از فشارهای زندگی را با حل مسئله درست از میان بردارید.
جسارت را در زندگیمشترک یاد بگیرید
گفته اید شوهرتان با شما تند صحبت میکند. یکی از کلیدهای رشد صمیمیت بین زوج ها، جسارت است. جسارت به این معنی که آن چه را میخواهید بهطور شفاف و مستقیم و به شیوه درست بیان کنید. افرادی که جسارت با معنی بیان شده را ندارند، اغلب در روابط زن و شوهری، منفعل و به مرور پرخاشگر میشوند. هرچه همسران خواستههای خود را شفافتر به یکدیگر بیان کنند، احتمال اینکه به خواسته خود برسند، بیشتر است.
شوهرتان را درک کنید
منظورم از این توصیه این نیست که شوهرتان حق دارد صدایش را در زندگی با شما بلند کند اما درک شما از او، طغیان خشمش را کمتر میکند. در ضمن شنونده خوبی باشید. همانطور که در ابتدای پیامک اعلام کردید، وضع مالی بد باعث پرخاشگری همسرتان شده است پس در کنار وی برای حل مشکل تلاش کنید تا زندگی شیرینتری در انتظارتان باشد.
خشم شوهرتان را خنثی کنید
نگذارید همسرتان درگیر خشم خود شود. اگر دیدید عصبانی است، او را تنها بگذارید. اگر فکر میکنید مسئله خاصی باعث عصبانیت همسرتان میشود، از طرح آن موضوعات اجتناب کنید. عصبانیت به آسیبهای فیزیکی و عاطفی میانجامد که به افسردگی ختم خواهد شد. گاهی از تکنیک فعالسازی رفتاری از قبیل ورزش و تفریح با همسر و دوستانتان برای خوب شدن حالتان بهره ببرید. با همسرتان مذاکره و گفتوگو و طوری رفتار کنید که ایشان با شما احساس راحتی کند. میتوانید انفجار خشم همسرتان را با برقراری ارتباطی درست با وی خنثی کنید. گفتوگو با همسرتان به هیچ وجه او را ناراحت نخواهد کرد. در ضمن لازم است هر دو نفر بدانید از دیگری چه میخواهید و انتظارتان از او چیست؟ در نهایت برای بهبود رابطهتان از یک زوج درمانگر متخصص کمک بگیرید.
ارسال نظر