۱۳۲۱۴۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

تدوین ضوابط حضور زنان در ورزشگاه‌ ها

مشاور عالی وزیر ورزش و جوانان با اعلام خبر تدوین ضوابط حضور زنان در ورزشگاه‌ها گفت: تصمیم‌گیری برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها فقط مربوط به وزارت ورزش نیست و با سایر نهادهای مسئول در حال تدوین ضوابط مربوط به این موضوع هستیم.

فارس: عبدالحمید احمدی با اعلام خبر تدوین ضوابط حضور زنان در ورزشگاه‌ها گفت: تصمیم‌گیری برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها فقط مربوط به وزارت ورزش و جوانان نیست بنابراین با سایر نهادهای مسئول در حال تدوین ضوابط مربوط به این موضوع هستیم.

وی با بیان اینکه با تنظیم و تصویب آیین‌نامه‌ها و ضوابط، تکلیف حضور زنان در ورزشگاه‌ها مشخص خواهد شد اظهار داشت: با این اقدام بانوان می‌توانند در ورزشگاه‌های برگزارکننده مسابقاتی که حضور آنها مغایرتی با ارزش‌های فرهنگی و اعتقادی ما ندارند، حاضر شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه در شرایط کنونی زمینه‌های حضور بانوان در ورزشگاه‌ها مهیا نیست و انجام این کار را منوط به تنظیم دستورالعمل‌ها و مقررات خاص دانست و گفت: هم اکنون مشغول تدوین آیین‌نامه خاص در این خصوص هستیم.

مشاور عالی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به ضعف قانونی موجود در بحث حضور زنان در فضاهای ورزش گفت: محیط حقوقی ورزش ما توسعه نیافته و ما در این زمینه ضعف داریم و خلأهای قانونی در این زمینه وجود دارد.

وی اضافه کرد: این مسئله نیازمند تنظیم دستورالعمل‌ها و مقرراتی است که بتواند زمینه حضور زنان را در فضاهای ورزشی کشور فراهم کند.

احمدی ادامه داد: تصمیم‌گیری برای این موضوع خاص تنها در حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان نیست اما وزارتخانه با تعامل سایر نهادها تلاش می‌کند مقررات و ضوابط را در این موضوع تدوین کند تا تکلیف این مسئله زودتر روشن شود و شرایطی فراهم شود تا زنان و خانواده ها هم بتوانند در رشته‌های ورزشی که مغایرتی با ارزش‌های اعتقادی و فرهنگی جامعه ندارد حضور پیدا کنند.

دغدغه‌ وزارت ورزش و جوانان توسعه فرهنگ درحوزه ورزش است

معاون فرهنگی و آموزشی و پژوهش وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های وزارت ورزش و جوانان توسعه فرهنگ درحوزه ورزش است، بیان داشت: باید بتوانیم فرهنگ حضور در فعالیت‌های ورزشی را در میان همه مردم گسترش دهیم؛ برنامه‌هایی که در این راستا توسط مسئولان وزارت ورزش و جوانان تدوین می‌شود، می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد و ناگفته نماند که رسانه‌ها هم می‌توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.

وی با مهم خواندن توسعه فرهنگ در ورزش ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از مردم، ورزش را در برنامه روزانه خود گنجانده‌اند بنابراین در قیاس با بسیاری از کشورهای توسعه یافته در بخش ورزش همگانی، ما بسیار عقب هستیم که با تعامل و به کارگیری تمامی ظرفیت‌های ورزش کشور و فرهنگسازی می‌توانیم زمینه گسترش ورزش همگانی را فراهم کنیم.

معاون فرهنگی و آموزشی و پژوهش وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه نگاه ما به فرهنگ، مدیریتی هم هست، تصریح کرد: لازم است مسائل فرهنگی در همه شئون ورزش از جمله تصمیم‌گیری، انتصاب و... در اولویت باشد؛ اگر بتوانیم اینگونه عمل کنیم به سمت برخورداری از ورزش فرهنگی می‌رویم و مغایرتی با ورزش قهرمانی در رده‌های بالای جهان ندارد، چون ورزش قهرمانی با رویکرد فرهنگی در بعد داخلی و بین‌المللی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

نظام‌نامه اخلاق حرفه‌ای در حال تدوین است

وی همچنین با اشاره به تهیه بسته‌های فرهنگی وزارت ورزش و جوانان از تدوین نظام‌نامه اخلاق حرفه‌ای خبر داد و گفت: در این بسته‌ها زمینه آموزش اصول اخلاق حرفه‌ای را آماده‌ کرده‌ایم که انشاءالله به زودی در اختیار جامعه ورزش قرار خواهد گرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج