۱۳۲۱۰۸۷
۱۷۰۳
۱۷۰۳
پ

همه آنچه باید درباره پخت کیک در مایکروفر بدانید

همانطور که می‌دانید امروزه با جمع و جور شدن خانه و کوچک شدن محیط آشپزخانه اجاق گاز‌ها کم‌کم کنار رفته‌اند و جای خود را به گاز‌های کوچک رومیزی داده‌اند.

فرادید: همانطور که می‌دانید امروزه با جمع و جور شدن خانه و کوچک شدن محیط آشپزخانه اجاق گاز‌ها کم‌کم کنار رفته‌اند و جای خود را به گاز‌های کوچک رومیزی داده‌اند.

مشکلی که گاز‌های رومیزی دارند، این است که دارای فر نیستند و کدبانو‌ها مجبورند کیک، شیرینی، و انواع پیتزا و غذا‌هایی این چنینی را داخل مایکروفر یا فر‌های توکار بپزند.

همه آنچه باید درباره پخت کیک در مایکروفر بدانید

اما برای خیلی از خانم‌ها سوال است که چطور می‌شود داخل مایکروفر کیک پخت تا از نظر بافت و طعم دقیقا شبیه کیکی که داخل فر می‌پزد باشد و کیک بعد از پخت خشک نشود.

ما در این مطلب می‌خواهیم همۀ نکات مربوط به پخت کیک در مایکروفر را آموزش بدهیم و به شما اطمینان بدهیم که بهترین و عالی‌ترین کیک را می‌توانید داخل مایکروفر بپزید، پس با ما همراه باشید.

۱ ـ اگر به دکمه‌های روی صفحه مایکروفر دقت کنید، نام یکی از دکمه‌ها کانوکشن (convection) است که شکلی شبیه به پره‌های پنکه دارد. این دکمه مایکروفر شما را به حالت فر درمی‌آورد؛ یعنی می‌توانید با خیال راحت کیک را داخل قالب فلزی یا چدنی بریزید و توی مایکروفر بگذارید. برای شروع کار، ابتدا دکمه کانوکشن را بزنید؛ از قسمت تنظیم حرارت که دکمه منفی و مثبت دارد، حرارت را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و در قسمت تایمر ۱۵ دقیقه زمان بدهید. حالا مایکروفر را به صورت خالی روشن کنید و صبر کنید تا ۱۵ دقیقه تمام شود و مایکروفر کاملا داغ شود.

در مرحله بعد، پایه فلزی را داخل مایکروفر بگذارید و قالب کیک را روی پایه فلزی قرار بدهید. توجه داشته باشید که حتما برای پخت کیک باید از پایه فلزی استفاده کنید. حالا دوباره دکمه کانوکشن را بزنید، ۱۷۰ درجه حرارت و ۵۰ تا ۵۵ دقیقه زمان بدهید تا کیک شما بپزد. بعد از اینکه زمان پخت کیک تمام شد، حتما کیک را با سیخ چوبی تست کنید تا مطمئن شوید پخته است، اگرکیک هنوز نپخته بود و از بالا کمی شل بود، ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدهید.

۲ ـ شما می‌توانید با استفاده از دکمه کانوکشن انواع پیتزا، لازانیا، سوفله، گراتن، کیک و شیرینی را داخل مایکروفر بپزید و از هر جنس قالبی که خواستید، استفاده کنید، بدون اینکه مایکروفر در هنگام پخت جرقه بزند؛ زیرا مایکروفر با فشار دادن دکمه کانوکشن کاربرد فر را برای شما خواهد داشت.

۳ ـ قدرت پخت در مایکروفر‌ها پس از اساس مارک و لیتری و اندازه‌ای که دارند، متفاوت است؛ بنابراین بعد از چند بار پخت کیک یا پیتزا و... متوجه می‌شوید که باید کانوکشن را با چه دما و مدت زمانی برای پخت تنظیم کنید تا غذا و کیک شما کاملا بپزد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج