جذاب ترین پیش غذاها را با این روش درست کنید
در کشورهای خارجی تنوع پیش غذاهایی که همراه با نان تست یا نان شور سرو میشود زیاد است.
همشهری آنلاین: در کشورهای خارجی تنوع پیش غذاهایی که همراه با نان تست یا نان شور سرو میشود زیاد است. آنها به این مخلوط پوره مانند که البته بافت آن هم به نرمی پوره نیست دیپ (Dip) میگویند.
پوره آووکادو با طعم زیتون از این دیپهاست که با استفاده از آووکادو درست میشود.
مواد لازم
۲ عدد آووکادوی درشت و رسیده
۲ عدد فلفل قرمز تند (ریز شود)
یک حبه سیر
یک پر موسیر
۲ ق س روغن زیتون بو دار
یک عدد لیموترش (آب آن گرفته شود)
به مقدار لازم نمک و فلفل
یک ق س جعفری نیمه خرد شده
۱. آووکادوها را نصف کرده و پس از بیرون آوردن هسته هایشان، با قاشق گوشت داخل آووکادو را خالی کنید. سپس آنها را در کاسهای بریزید و با چنگال له کنید.
۲. فلفل، سیر و موسیر را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون و آبلیمو به آووکادوهای له شده اضافه کنید و هم بزنید. مقداری هم نمک و فلفل بیفزایید و دوباره خوب هم بزنید.
۳. مخلوط مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
یهجور دیگه
به جای جعفری خرد شده از گشنیز خرد شده هم میتوانید استفاده کنید.
ارسال نظر