۱۳۱۷۲۸۹
۱۰۷۲
۱۰۷۲
پ

ببینید این چاشنی با مغزتان چه کار می‌کند!

یک مطالعه جدید در ژاپن نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر می گذارد که نقش عمده ای در زوال عقل ایفا می کند.

شفقنا: یک مطالعه جدید در ژاپن نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر می گذارد که نقش عمده ای در زوال عقل ایفا می کند.

این مطالعه در دانشگاه بهداشت فوجیتا انجام شد و محققان یک فرضیه قبلی را تأیید کردند که مصرف بیش از حد نمک خوراکی، باعث افزایش فشار خون و اختلالات شناختی می شود.

فشار+خون

بر اساس گزارشی که در وب سایت این دانشگاه منتشر شده است، محققان دریافتند که فشارخون بالای ناشی از مصرف نمک بر دو هورمون آنژیوتانسین 2 و مولکول چربی پروستاگلاندین که هر دو درروند فشار خون بالا و سمی شدن عصبی نقش دارند تاثیر منفی می گذارد.

یافته های این مطالعه جدید می‌تواند به درمان‌های جدید برای این اختلالات کمک کند.

زوال عقل به از دست دادن عملکردهای شناختی – از جمله تفکر، یادآوری و استدلال – تعریف می شود و در ژاپن بسیار شایع است. در حال حاضر، رضایت از درمان زوال عقل کمترین میزان است و هیچ درمان دارویی برای درمان این بیماری وجود ندارد.

با پیر شدن سریع جمعیت جهان، تولید داروهای پیشگیرانه و درمانی برای زوال عقل حیاتی است. برای جلوگیری از پیامدهای نامطلوب سلامتی، سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند مصرف نمک را به کمتر از 5 گرم در روز محدود کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج