آیا میدانید مهندسها چه غذایی میخورند؟
کوبیدن گوشت مرغ تا حدی که له نشود، فقط از یک آقای مهندس برمیآید، اگر از ساندویچهای معمولی خسته شدهاید و گمان میکنید غذای سالمی نمیخورید، کمی باید حوصله و سلیقه به خرج بدهید و سراغی از فیله مرغ بگیرید.
همشهری آنلاین: کوبیدن گوشت مرغ تا حدی که له نشود، فقط از یک آقای مهندس برمیآید، اگر از ساندویچهای معمولی خسته شدهاید و گمان میکنید غذای سالمی نمیخورید، کمی باید حوصله و سلیقه به خرج بدهید و سراغی از فیله مرغ بگیرید.
درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری، کار سختی نیست، فقط باید پیش از گرسنه شدن به فکر درست کردن آن باشید چون حوصله میخواهد.
۱. فیلهها را باید مثل شنیسل از وسط نصف کنید. درواقع یک فیله باید به دو برابر اندازه اولیه بدل شود. با گوشتکوب استیک، فیلهها را بکوبید، حواستان باشد له نشوند. به فیلهها پودر سیر، فلفل سیاه و نمک بزنید.
۲. لبه دو تا از فیلهها را روی هم بگذارید و محل اتصال را با گوشتکوب بزنید تا به هم بچسبند. قارچ را خرد کنید و روی دو فیلهای که به هم چسباندید، بریزید. تقریبا به اندازه سه سانتیمتر در شش سانتیمتر. پنیر گودا را هم روی قارچ بریزید.
۳. لبههای فیله سوم را آرد سفید بزنید. این کار باعث میشود فیله شما به فیله دیگر بچسبد و در روغن از هم باز نشود. سپس فیله سوم را روی پنیر و قارچ بگذارید و لبههایش را آرام بکوبید.
۴. لبههای فیله پایین را هم کمی آرد سفید بزنید و روی فیله رویی برگردانید. این بار نمیتوانید فیله را بکوبید. برای چسبیدن، با کارد روی لبههای فیله را خط بیندازید. این کار باعث چسبیدن فیلهها به هم میشود.
۵. تخممرغ را بزنید و فیله را به آن آغشته کنید. سپس فیله را در آرد سوخاری بزنید. تمام سطح فیله باید پوشیده از آرد شود.
.۶ در یک تابه گود، روغن را داغ کنید و سپس گوشت را داخل آن بیندازید. سه دقیقه برای پخت و طلایی شدن فیله باید صبر کنید.
۷. در مدتی که فیله سرخ میشود، گوجه و پیاز را حلقهای ببرید. خیارشور را باید نصف کنید. کاهو را هم خرد کنید. کف نان را سس بزنید، کاهو و خیارشور را روی سس بگذارید، فیله را که تا حالا سرخ شده است روی کاهو بگذارید. روی آن گوجه و پیاز بریزید. ساندویچ شما آماده است، نوش جان.
مواد لازم:
۳ عدد فیله مرغ
۱۰۰ گرم پنیر گودا
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۱۰۰ گرم آرد
یک عدد تخممرغ
۳ عدد قارچ
یک عدد نان همبرگر
یک عدد گوجه
۳ عدد خیارشور
یک عدد پیاز
۲ برگ کاهو
پودر سیر، پودر فلفل سیاه، نمک
یه جور دیگه
به جای قارچ میتوانید از ژامبون و یا سوسیس پپرونی هم استفاده کنید. با این مواد طعم تازهای تجربه میکنید.
ارسال نظر