۱۳۱۶۰۸۲
۱۶۲۹
۱۶۲۹
پ

میان وعده‌ای که مهمانتان را جادو می‌کند

این کیک یکی از ساده‌ترین انواع کیک است که هم به صورت عصرانه و هم حتی به جای صبحانه با یک لیوان چای می‌چسبد.

همشهری آنلاین: این کیک را به صورت ساده هم می‌توانید سرو کنید ولی با روکش شکلات آن طعم و مزه بهتری دارد؛ در ضمن سنگین‌تر هم هست.

میان وعده‌ای که مهمانتان را جادو می‌کند

۱. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن آن قدر بزنید تا پف کند. بعد روغن مایع را اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید. مخلوط آردی الک شده را کم‌کم همراه با آب جوش به‌طور متناوب(یعنی کمی آرد و کمی آب تا تمام شود) در مایه تخم‌مرغ، شکر، وانیل و روغن بیفزایید و به طور دورانی هم بزنید تا مایه یک‌دست شود.

۲. حالا مخلوط مایه کیک را در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید و فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. بعد از حدود نیم ساعت کیک آماده است و حالا باید سس شکلاتی روی آن را آماده کنید.

مواد لازم 

۵ عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه شکر
۲ پیمانه آرد
۲ ق م بیکینگ پودر
یک پیمانه روغن مایع
یک پیمانه سرخالی
 آب جوش 
۴ /۱ ق چ وانیل
به مقدارلازم خامه و پودرپسته(برای تزئین)

سس شکلات

مواد خشک را در ظرف فلزی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به این مخلوط بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. بعد ژلاتین ورقه‌ای را در سس داغ بریزید و هم بزنید تا حل شود. در این موقع ظرف را از روی حرارت بردارید و کره به این مایه اضافه کنید و هم‌بزنید سپس کناری بگذاریدتا از حرارت بیفتد. در آخر سس را روی کیک بریزید و روی آن را با خامه و پوست پسته تزئین کنید.

مواد لازم

۲۰ گرم کره
۴ ق س آرد
۳ ق س پودر کاکائو
۳ /۱ پیمانه شکر
۲ /۱ پیمانه شیر
یک ورق ژلاتین

فوت‌وفن

فر را یک ربع پیش از قراردادن قالب در آن روشن کنید تا گرم شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج