میان وعدهای که مهمانتان را جادو میکند
این کیک یکی از سادهترین انواع کیک است که هم به صورت عصرانه و هم حتی به جای صبحانه با یک لیوان چای میچسبد.
همشهری آنلاین: این کیک را به صورت ساده هم میتوانید سرو کنید ولی با روکش شکلات آن طعم و مزه بهتری دارد؛ در ضمن سنگینتر هم هست.
۱. تخممرغ، شکر و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن آن قدر بزنید تا پف کند. بعد روغن مایع را اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید. مخلوط آردی الک شده را کمکم همراه با آب جوش بهطور متناوب(یعنی کمی آرد و کمی آب تا تمام شود) در مایه تخممرغ، شکر، وانیل و روغن بیفزایید و به طور دورانی هم بزنید تا مایه یکدست شود.
۲. حالا مخلوط مایه کیک را در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید و فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. بعد از حدود نیم ساعت کیک آماده است و حالا باید سس شکلاتی روی آن را آماده کنید.
مواد لازم
۵ عدد تخممرغ
یک پیمانه شکر
۲ پیمانه آرد
۲ ق م بیکینگ پودر
یک پیمانه روغن مایع
یک پیمانه سرخالی
آب جوش
۴ /۱ ق چ وانیل
به مقدارلازم خامه و پودرپسته(برای تزئین)
سس شکلات
مواد خشک را در ظرف فلزی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به این مخلوط بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. بعد ژلاتین ورقهای را در سس داغ بریزید و هم بزنید تا حل شود. در این موقع ظرف را از روی حرارت بردارید و کره به این مایه اضافه کنید و همبزنید سپس کناری بگذاریدتا از حرارت بیفتد. در آخر سس را روی کیک بریزید و روی آن را با خامه و پوست پسته تزئین کنید.
مواد لازم
۲۰ گرم کره
۴ ق س آرد
۳ ق س پودر کاکائو
۳ /۱ پیمانه شکر
۲ /۱ پیمانه شیر
یک ورق ژلاتین
فوتوفن
فر را یک ربع پیش از قراردادن قالب در آن روشن کنید تا گرم شود.
ارسال نظر