۱۳۱۳۷۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

شغل جدید رئیس جمهور آمریکا

اوباما برای دومین بار در تاریخ، ریاست نشست شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده خواهد گرفت و در این نشست به موضوع مقابله با تروریسم خواهد پرداخت.

خبرگزاری تسنیم: "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا ریاست نشست شورای امنیت سازمان ملل در زمان برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل را بر عهده خواهد گرفت تا دومین بار در تاریخ باشد که رئیس جمهور آمریکا ریاست هیئت این کشور در شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده بگیرد.

اولین و آخرین باری که رئیس جمهور آمریکا ریاست شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده گرفته بود در اولین سال ریاست جمهوری اوباما در سال ۲۰۰۹ و در افتتاحیه مجمع عمومی سازمان ملل در همان سال بود.

در آن نشست اوباما درباره توسعه تسلیحات و مواد هسته‌ای صحبت کرد و حضور وی در این نشست باعث تصویب به اتفاق آرای قطعنامه ای با هدف تقویت پادمان های منع انتشار هسته ای شد.

بر اساس برنامه، قرار است اوباما در نشست آتی شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده بگیرد و در این جلسه به موضوع مقابله با تروریسم بپردازد.

در این نشست به طور ویژه ای پدیده سفر جنگجویان خارجی به مناطق درگیری و پیوستن به سازمان های تروریستی بررسی خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج