طرز تهیه کیک دورنگ، یار غار چای عصرانه
با پختن این کیک ساده میتوانید اعضای خانوادهتان را از خرید از سوپر مارکت و قنادی پشیمان کنید و هوای جیبتان را هم بیشتر داشته باشید.
همشهری آنلاین: کیکها همیشه طرفداران زیادی دارند از جمله بچهها، در این مطلب به شما طرز تهیه یک کیک بسیار خوشمزه و کمخرج را آموزش میدهیم تا در کنار چای در وعده عصرانه در کنا خانواده میل کنید.
۱. سفیدههای تخممرغ را با دور تند همزن بزنید تا خودش را بگیرد. بعد داخل یخچال قرار دهید.
۲. زردههای تخممرغ، شکر، وانیل و روغن مایع را با همزن بزنید تا روشن و یکدست شود. بعد نصف شیر را اضافه و میکس کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را هم مخلوط و سه بار الک کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید و با لیسه یا قاشق چوبی مخلوط کنید. حالا ما بقی شیر و آرد را هم اضافه و مخلوط کنید. سفیده تخممرغ را در دو یا سه مرحله اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
۳. حدود ۱ پیمانه از این مواد را با مخلوط کاکائو و شکر مخلوط کرده کنار بگذارید و ما بقی را داخل قالب مستطیل ۳۰ ×۱۰ ریخته و حالا مایه کاکائویی را به صورت یک خط وسط مایه سفید بریزید. کف قالب را یک بار به آرامی روی میز بکوبید تا مواد کاملا پخش شود. به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد.
فوت و فن: برای تست پختگی کیک، یک خلال دندان را وسط کیک فرو کرده و خارج کنید. اگر تمیز بود کیک حاضر است.
۴. حالا فر را خاموش کرده پس از پنج دقیقه قالب را خارج کنید و روی پنجره فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود. دور کیک را با کارد از قالب جدا کرده به آرامی برگردانید تا خارج شود. در صورت تمایل میتوانید روی کیک را با کمی پودر شکر یا شکلات آب شده تزئین کنید.
مواد لازم
۳ عدد تخممرغ
یک پیمانه شکر
۴ /۱ ق چ وانیل
۴ /۳ پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه آرد
۲ ق چ بیکینگپودر
۱۰ /۱ ق چ نمک
۲ ق س پودر کاکائو
۲ ق س شکر
یک پیمانه سر خالی شیر
فوت و فن
میتوانید به جای وانیل از پوست رنده شده یک پرتقال استفاده کنید.
ارسال نظر