۱۳۱۱۳۹۶
۹۹۹۰
۹۹۹۰
پ

قرار کفالت برای شقایق دهقان صادر شد

کاوه راد، وکیل دادگستری گفته است که صبح روز ۲۳ اردیبهشت به همراه شقایق دهقان به دادسرای رسانه رفته‌اند و پس از ختم جلسه تفهیم اتهام «جریحه‌دار کردن عفت عمومی» به خاطر انتشار تصویر حضور بدون حجاب در جلسه رونمایی از یک کتاب، دفاعیات‌شان را ارائه کردند.

فرارو: کاوه راد، وکیل دادگستری در اینستاگرام خود نوشته است که برای شقایق دهقان، بازیگر سینما در یکی از پرونده‌های قضایی تشکیل شده، قرار کفالت صادر شده است.

او نوشته است که برای خانم دهقان دو پرونده قضایی، یکی در دادسرای فرهنگ و رسانه و دیگری در دادگاه ارشاد تهران تشکیل شده است.

راد گفته است که صبح روز ۲۳ اردیبهشت به همراه شقایق دهقان به دادسرای رسانه رفته‌اند و پس از ختم جلسه تفهیم اتهام «جریحه‌دار کردن عفت عمومی» به خاطر انتشار تصویر حضور بدون حجاب در جلسه رونمایی از یک کتاب، دفاعیات‌شان را ارائه کردند.

او نوشته است: «بخش نخست دفاعیات و گفتگو‌های بین ما و بازپرس محترم، علیرغم وجود اختلاف نظر در ماهیت و عنوان اتهامی، در فضایی سازنده و احترام‌آمیز ارائه و در نهایت فعلا برای ایشان قرار کفالت صادر شد.»

حدود یک هفته پیش تصویری از شقایق دهقان با پوشش اختیاری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که گفته شد در مراسم رونمایی از یک کتاب در کافه کتاب نشر ققنوس گرفته شده است.

صدور قرار کفالت برای شقایق دهقان به دلیل کشف حجاب

 
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج