دستور تهیه شور گوجه سبز به روش بازاری!
گوجه سبز یک میوه ترش مزه و فوق العاده محبوب در فصل بهار می باشد که شما توانید با گوجه انواع ترشی و شور و غذا ها را تهیه کنید.
پارسی دی: گوجه سبز یک میوه ترش مزه و فوق العاده محبوب در فصل بهار می باشد که شما توانید با گوجه انواع ترشی و شور و غذا ها را تهیه کنید.
گوجه سبز سرشار از ویتامین های سی، کا و آ می باشد و خواص بسیار خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و برای تناسب اندام و مشکلات گوارشی گزینه بسیار خوب است و همچنین می توانید برای بوی بد دهان و کم خونی نیز با گوجه سبز پیشگیری کنید. شور گوجه سبز فوق العاده خوشمزه است و شما می توانید این شور را در بهار تهیه کنید و تا زمستان داشته باشید و برای سرو در کنار انواع غذا ها و یا طعم کردن دلمه و خورشت ها استفاده کنید.
مواد لازم
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
نعنا خشک یا سبزی معطر ۳ ق غذا خوری
آب و نمک به مقدار لازم
سیر ۲ حبه به دلخواه
طرز تهیه شور گوجه سبز
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید آلوچه ها را خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید و بعد از رفتن آب اضافه روی یک پارچه بریزید و بگذارید برای چند ساعت تا کاملا خشک شود، یک نکته مهم در تهیه شور گوجه سبز استفاده از گوجه سبز ترد و تازه است که در کیفیت نهایی شور تاثیر دارد و گوجه ها نباید خیلی له و رسیده باشند و بهتر است کمی کال باشد. اگر از سبزی معطر تازه استفاده می کنید نیز بگذارید تا خشک شود. سیر ها را پوست کنید و نیازی به خرد کردن نیست.
مرحله دوم: تهیه آب و نمک
در ادامه مقداری آب را داخل قابلمه بریزید و زمانی که جوش آمد از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود و بعد مقداری نمک اضافه کنید به صورتی که وقتی مزه آن را بچشید باید قابل تحمل باشد و خیلی شور نباشد.
مرحله سوم: تهیه شور گوجه سبز
در ادامه باید یک شیشه تمیز و عاری از هر گونه چربی انتخاب کنید و و گوجه سبز ها را به همراه سبزی خشک و سیر به صورت لایه ی بریزید و زمانی که ظرف پر شد باید شیشه را با مخلوط آب و نمک تهیه شده پر کنید و درب آن راخوب بسته و زمانی که گوجه سبز ها تغییر رنگ دادند شور آلوچه تهیه شده است و شما می توانید سرو کنید. نوش جان
ارسال نظر