با خوردن این سالاد، خوش هیکل بمانید!
اول اینکه خیلی خوشگله. دوم پر از ویتامینه. سوم هم که از همه مهمتره اینه که هنرپیشه اصلی این سالاد خوش آب و رنگ لوبیا سفیده که بهخاطر ویژگیهایی که داره جون میده برای کسانی که اهل رژیم و کم کردن وزن هستند.
همشهری آنلاین: اول اینکه خیلی خوشگله. دوم پر از ویتامینه. سوم هم که از همه مهمتره اینه که هنرپیشه اصلی این سالاد خوش آب و رنگ لوبیا سفیده که بهخاطر ویژگیهایی که داره جون میده برای کسانی که اهل رژیم و کم کردن وزن هستند.
پس این سالاد گذشته از اینکه تو رو خوش هیکل میکنه، به سفرهات هم جلوه میده و حتی شبهایی که خیلی حوصله آشپزی نداری با همراهی یکی دو برش نون تست بهترین شام میشه. امتحان کن!
یادت که هست قرار ما اخلاق خوبه و غنیمت شمردن لحظههای با هم بودن. پس این سالاد رو بهانه کن و چند تا ازکسانی رو که دوست داری دعوت کن و با عشق دور هم جمع شین.
موادی که برای سالاد لوبیای سفید؛ سالاد خوش هیکلی لازم داری:
شما لطف کن و اول برو سراغ لوبیا سفید این بنشن صاف و ساده! برات توضیح بدم که چرا این موجود سفید برای لاغری خوبه. این لوبیای عزیز و سفید بهدلیل داشتن فیبر زیاد و کم کالری بودنش برای کسانی که رژیم لاغری دارند خیلی مناسبه. پس اگر قصد لاغری داری و همیشه هم تصمیم داری که از شنبه شروع کنی، این سالاد رو همین شنبه درست کن و با روحیه بالا برو به سوی خوش هیکلی.
خب کجا بودم؟ آها؛ ببین همیشه بهتره که لوبیا رو شب قبل در آب خیس کنی و صبح بهسلامتی بذاری بپزه. فقط جان هرکی که دوست داری نذار له بشه؛ فقط مغز پخت بشه. چون ما قراره سالاد درست کنیم، نه آش! وقتی این عزیز به مرحله پختگی رسید، آبکشش کن و بذار تا حسابی آبش بره.
بعد از این مرحله شما اول باید سس رو درست کنی که خوب جا بیفته و مزهاش در بیاد.
برای اینکار شما سیرنازنین رو که پوست کندی، خوب ریزش کن و گاهی هم محکم با پهنای کارد بزن روش تا حسابی له بشه. بریزش توی یک کاسه کوچک اما قشنگ.
و روشو روغن زیتون اعلا، آبلیموی تازه، رنده پوست لیمو، سبزیهای معطر و نمک و فلفل بریز و بهشون فرصت بده تا با هم به تفاهم برسن. بهترین جا برای به تفاهم رسیدن سس توی یخچاله. پس با احترام روشو بپوشون وبذارش توی یخچال.
حالا شما محبت کن و یک کاسه بزرگ بیار و لوبیا رو که کاملا آبش رفته، بریز توش و بذارش کنار تا بهات بگم.
فلفلهای خوشرنگ رو ریز کن و بریز روی لوبیا که این محیط سرد سفید رو شاداب کنی. تا اونها با هم آشنا بشن، شما پیازچههایتر وتازه رو از درازا خرد کن و حتما از ساقهها هم استفاده کن و این عزیزان رو هم به جمع با صفای لوبیاو دوستانش اضافه کن. حالا نوبتی هم باشه نوبت جعفری غذارنگین کنه. این دوستان رو هم وقتی خوب شستی کمی خردش کن و ملحقش کن به بقیه دوستان. فقط این نکته رو فراموش نکن که وقتی جعفری رو میشوری، خوب خشکش کن چون در غیر این صورت باعث میشه که سست و در نتیجه سالادت مزهاش خراب بشه و این اصلا جالب نیست.
وقتی که این سبز خوشرنگ به این جمع اضافه شد دیگه همه چیز کامله، سس رو بیار و بریز روی سالاد و حسابی همش بزن. خوب که مخلوط شد در قشنگترین ظرف خونهات بریز و در کنار اونایی که دوست داری نوش جان کن!
بازم یادآوری میکنم که از هیچ بهانهای برای دور هم بودن نگذر که یک آن میبینی که خیلی زود دیر شده.
اول از همه لب خندان و اخلاق خوش و بعد مواد لازم
دو فنجون لوبیا سفید
دوتا متوسط اما خوبش گوجهفرنگی قرمز خوشرنگ
۳۰۰ گرم جعفری عزیز با صفا
یکیترو تازهاش فلفل زرد
بازم یکی فلفل نارنجی
چهار ساقه شادابش پیاز چه جوان
مواد سس
یک قاشق مربا خوری رنده پوست لیمو
۴/۱ فنجون آبلیموی تازه
سه قاشق غذا خوری روغن زیتون اعلا
یک قاشق غذا خوری سبزی معطر خشک مثل نعنا
دو حبه متوسط سیر عزیز
ارسال نظر