متفاوتترین تارت را با این روش درست کنید
وقتی صحبت از پخت تارت به میان میآید بیشتر افراد فکر میکنند باید یک قالب بزرگ آماده کرده و داخل آن را با مواد مختلف پر کنند؛ در صورتی که تارتهایی که در قالبهای کوچک درست میشوند راحتتر قابلسرو هستند.
فرارو: وقتی صحبت از پخت تارت به میان میآید بیشتر افراد فکر میکنند باید یک قالب بزرگ آماده کرده و داخل آن را با مواد مختلف پر کنند؛ در صورتی که تارتهایی که در قالبهای کوچک درست میشوند راحتتر قابلسرو هستند.
پیشنهاد ما به شما تارت لقمهای باکرم شکلاتی پر شده است.
۱. ابتدا تمام مواد خشک شامل آرد، نمک، پودر قندر و پودر کاکائو را در کاسهای بریزید. کره را هم تکهتکه کرده و داخل کاسه بریزید، سپس با انگشتان دستتان شروع به ورز دادن موادکنید تا به شکل خرده نان درآید. پس از آن، تخممرغ را اضافه کرده و خمیر را کمی ورز دهید. این کار را زیاد تکرار کنید.
۲. قالبهای تارت را چرب کرده و مقداری از خمیر را داخل هر قالب پهن کنید. حالا قالبهای تارت را در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهبودید، قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت بپزد. در این فاصله کرم داخل تارت را آماده کنید.
مواد لازم برای خمیر تارت
۲۲۵ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره
یک ق م پودر کاکائو
یک عدد تخممرغ
۳/۱ پیمانه پودر قند
نوک ق چ نمک
کرم تارت
همه مواد به جز شکلات، وانیل و کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاقگاز بگذارید تا غلیظ شود. سپس شکلات تختهای را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در پایان کره و وانیل را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه کرم را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس داخل تارتها را پر کنید و صبرکنید تا کرم خودش را بگیرد و سفت شود.
مواد لازم کرم شکلاتی
۳ ق س آرد ذرت
۲ /۱ پیمانه شکر
۴ /۳ پیمانه شیر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
۵۰ گرم کره
مقدار کمی وانیل
فوتوفن
قطر خمیر تارت نباید از چهار میلیمتر بیشتر باشد.
ارسال نظر