طرز تهیه یک بستنی مجلسی در منزل بدون ثعلب
بستنی میوهای یکی از انواع بستنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل داشتن میوه تازه در ترکیباتش طعم بسیار دلنشینی دارد.
فرارو: بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف میشود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسبتر است.
تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه میکردند.
شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمیگردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشیها در ایران رونق گرفتند.
یکی از مشهورترین بستنیهای سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین میانجامد که شادیآور است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه بستنی میوهای خوشمزه با روشی آسان در منزل و با استفاده از مواد در دسترس تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه بستنی میوهای
توت فرنگی: ۱۰ عدد
موز: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
خامه قنادی: نصف پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بستنی میوهای
۱ ـ برای شروع کار ابتدا توت فرنگی و موز خرد شده را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ ببندد؛ سپس موز و توت فرنگی یخ زده را داخل دستگاه غذاساز یا پارچ مخلوط کن بریزید و شیر، خامه قنادی فرم نگرفته و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. حالا با دور تند دستگاه بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شود.
۲ ـ در مرحله بعد مایه آماده بستنی را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی سطح مواد را صاف کنید. حالا ظرف را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی بندد. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را با اسکوپ یا قاشق داخل ظرف سرو مناسب بکشید و روی آن را با سس شکلات تزیین کنید، نوش جان.
ارسال نظر