۱۳۰۸۷۳۹
۴۰۲۹
۴۰۲۹
پ

با این روش ساده شوری غذا را بگیرید

گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور مواجه شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می‌کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.

همشهری آنلاین: گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور مواجه شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می‌کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.

 با این روش ساده شوری غذا را بگیرید

اغلب اوقات انجام کار‌های عجله‌ای، اگر با کمی بی‌دقتی نیز همراه شود، به نتیجه‌ای مناسب نمی‌رسد. آشپزی سریع نیز از این قاعده پیروی می‌کند. وقتی در فرصت کم، با حداکثر سرعت پخت و پز می‌کنیم اضافه و یا کم شدن مواد تشکیل دهنده به خصوص چاشنی‌ها، غیرطبیعی نیست. هنگام به وجود آمدن چنین شکل‌هایی، نگران نشوید. برای رفع آن، روش‌های مناسبی وجود دارد.

رفع شوری اضافی:

-یک سیب زمینی خام، یا سیب خوراکی را به قطعات کوچک ببرید و داخل سوپ، یا خوراک شور بریزید. سیب زمینی یا سیب خرد شده را ۱۰ دقیقه در غذا بجوشانید و سپس بردارید.

- یک قاشق چای‌خوری شکر به داخل سوپ، یا خوراک بریزید. شکر، نمک اضافی را خنثی می‌کند.

- اضافه کردن یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب، نمک اضافی موجود در غذا را از بین می‌برد.

رفع شیرینی اضافی: اگر در دستور پخت سوپ یا خوراک مقداری شکر وجود دارد، ولی به اشتباه شکر اضافه در غذا ریخته‌اید، کافی است کمی نمک، یا یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب را به غذای

شیرین شده اضافه کنید.

رفع چربی اضافی:

برای رفع چربی اضافی از سوپ‌ها و خوراک‌های آب‌دار، دو راه وجود دارد:

- یک برگ کاهو را داخل غذا قرار داده و پس از چند دقیقه، آن را خارج کنید. این کار را چند بار تکرار کنید. تنها لازم است هر دفعه پس از خارج کردن برگ کاهو، چربی را با دستمال کاغذی، یا آب گرم پاک کنید.

توضیح:

-ابتدا غذا را از روی اجاق بردارید و کناری قرار دهید تا کمی سرد شود. سپس از این راه‌حل‌ها استفاده کنید.

چند تکه یخ را داخل ظرف حاوی سوپ یا خوراک پرچرب بریزید، سپس به سرعت آن‌ها را خارج سازید. اگر لازم بود، این کار را چند بار تکرار کنید. با انجام هر دو روش می‌بینید که هر بار مقداری چربی، روی برگ کاهو یا یخ، لایه می‌بندد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج