شرایط کامپوزیت دندان اقساطی چگونه است؟
از آن جایی که بسیاری از افراد بزرگسال برای اصلاح لبخند و زیبایی دندان های خود به دنبال کلینیکی برای کامپوزیت دندان اقساطی هستند، در این قسمت می خواهیم به معرفی یکی از بهترین مراکز در این زمینه بپردازیم.
کامپوزیت دندان از روشهای اصلاح طرح لبخند است که از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و خیلیها برای زیباتر شدن دندانها و چهرهشان این روش را انتخاب میکنند. با کمک کامپوزیت دندان میتوانید در یک جلسه دندانهایی سفید، مرتب و زیبا داشته باشید. اما از آنجایی که تعرفه خدمات دندانپزشکی درمانی و خصوصا زیبایی بالاست و این مورد، کامپوزیت دندان را هم شامل میشود، بعضی از کلینیکهای دندانپزشکی شرایط پرداخت اقساطی هزینه کامپوزیت دندان را فراهم کردهاند. ما در این متن به بررسی هزینههای مربوط به کامپوزیت دندان و همینطور شرایط پرداخت اقساطی هزینه این روش اصلاح طرح لبخند پرداختهایم.
کامپوزیت دندان چیست؟
همانطور که گفته شد یکی از روش های اصلاح طرح لبخند، کامپوزیت دندان است که در آن نواقص دادن ها مانند فاصله بین آنها، کجی و نامرتبی، شکستگی ها و ترک خوردگی و رنگ نامناسب دندان ها اصلاح می شود. در روش کامپوزیت دندان، برخلاف لمینت، آسیبی به مینای دندان وارد نمی شود، نیازی به قالبگیری و ساخت کامپوزیت ها در لابراتوار نیست و در یک جلسه کار اصلاح طرح لبخند انجام می شود. در این روش دندانپزشک مقداری از ماده کامپوزیت را بر روی دندان گذاشته و با ابزار مخصوص به فرم دهی آن می پردازد تا فرم آن شبیه به یک دندان طبیعی زیبا و بی نقص شود.
عوامل موثر بر قیمت کامپوزیت دندان
عوامل مختلفی بر قیمت کامپوزیت دندان تاثیرگذارند که 4 مورد از آنها در زیر معرفی شدهاند. هر کدام از این عوامل میتوانند در افزایش یا کاهش قیمت کامپوزیت موثر باشند.
نوع و کیفیت کامپوزیت
یکی از مهمترین عوامل موثر بر قیمت کامپوزیت دندان نوع و کیفیت متریالی است که برای این کار مورد استفاده قرار میگیرد. کامپوزیتها به مانند لیمنت دندان انواع و برندهای مختلفی دارند که هر کدام دارای مزایا، ویژگیها و قیمت خاص خود هستند. بدیهی است که در صورت انتخاب کامپوزیتی با کیفیت بالاتر، باید هزینه بیشتری را نیز پرداخت نمایید. کامپوزیتهای بیسکو، آی پی اس، سارمکو و غیره از بهترین انواع آن به شمار میروند.
دستمزد دندانپزشک
مورد دیگری که بر هزینه کامپوزیت تاثیرگذار است، دستمزد دندانپزشک زیبایی است. بعضی از دندانپزشکانی که از مهارت و تجربه بالایی در این کار برخوردارند و رضایت بالای مراجعین خود را در اختیار دارند، همچنین محل کلینیک یا مطب آنها در منطقه گران قیمتی از شهر واقع شده، هزینه بیشتری برای این کار دریافت میکنند. گاهی اختلاف هزینه دریافتی توسط یک دندانپزشک با دیگری در حدود بیش از 5 میلیون تومان هم میشود.
تعداد دندانها
همانطور که میدانید هزینه کامپوزیت دندان بر اساس تعداد واحد یا تعداد دندانها محاسبه میشود. در واقع هر واحد دندان هزینه جداگانهای دارد. برای مثال گفته میشود که هر واحد کامپوزیت 5 میلیون تومان است، به این معنا که برای یک دندان باید 5 میلیون و برای 8 دندان هزینهای در حدود 40 میلیون تومان پرداخت کنید. پس هر چه تعداد دندانهای بیشتری را کامپوزیت کنید، باید هزینه بیشتری را هم پرداخت نمایید.
اقدامات جانبی
گاهی اوقات برای اصلاح طرح لبخند و پیش از آنکه کار کامپوزیت دندان شروع شود، باید اقدامات درمانی بر روی دندانها انجام گیرد. برای مثال پیش از کامپوزیت باید تمام پوسیدگیهای دندان برطرف شود. پس ممکن است دندانها نیاز به ترمیم یا عصب کشی داشته باشند. از طرف دیگر برای افرادی که دارای لثه بلند هستند، همراه با کامپوزیت، عمل لیفت لثه نیز انجام میشود که این خود هزینه جداگانهای خواهد داشت.
قیمت کامپوزیت دندان اقساطی
همان طور که میدانید هزینه انجام اقدامات زیبایی از جمله کامپوزیت دندان بالاست و خیلیها به خاطر همین قیمت بالا از انجام آن منصرف میشوند. به همین دلیل در بعضی از کلینیکهای دندانپزشکی شرایط پرداخت اقساطی این کار فراهم شده تا بیماران بتوانند در 2 یا چند قسط کار زیبایی را بر روی دندانهای خود انجام دهند. به طور حدودی میتوان گفت که هزینه هر واحد کامپوزیت در سال 1404 رقمی بین 4 تا 12 میلیون تومان است که برای 8 دندان بالایی مبلغی در حدود 35 تا 100 میلیون تومان باید هزینه شود. در پرداخت اقساطی قیمت کامپوزیت حدود 30 تا 50 درصد از هزینه به صورت پیش پرداخت و باقی مبلغ در 2 تا چند قسط پرداخت میشود.
مزایا و معایب کامپوزیت دندان
انجام کامپوزیت دندان با مزایا و معایب مختلفی همراه است که با دانستن آنها میتوانید بهترین تصمیمگیری را درباره انجام دادن یا ندادن این کار زیبایی داشته باشید. در زیر برخی از مزایا و معایب این روش اصلاح طرح لبخند آورده شده است:
مزایای کامپوزیت دندان
- عدم آسیب رسیدن به مینای دندان
- انجام آن در یک جلسه
- هزینه کمتر نسبت به لمینت
- رفع عیوب و نقصهای ظاهری دندان
معایب کامپوزیت دندان
- شکننده بودن نسبت به دندان طبیعی
- تغییر رنگ در اثر رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان
- دوام و ماندگاری محدود (حداکثر ۱۰ سال)
- نیاز به ترمیم دورهای
جمع بندی
کامپوزیت دندان با هدف بهبود فرم و رنگ دندان استفاده میشود. کامپوزیت مادهای خمیری از جنس رزین است که بر روی دندان فرم داده شده و به کمک اشعه فرابنفش سفت میگردد. یکی از دغدغههای افراد برای انجام کامپوزیت هزینه نسبتاً بالای آن است، به همین دلیل امکان پرداخت اقساطی هزینه کامپوزیت دندان فراهم شده است.
ارسال نظر