۱۳۰۳۳۵۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

حقایقی درباره ثروت ۵ خاندان سلطنتی مشهور دنیا

اگرچه افراد ثروتمند زیادی در سراسر جهان وجود دارند، اما آنهایی که دارای ثروت و قدرت هستند، ما را بیشتر مجذوب خود می کنند.

روزیاتو: اگرچه افراد ثروتمند زیادی در سراسر جهان وجود دارند، اما آنهایی که دارای ثروت و قدرت هستند، ما را بیشتر مجذوب خود می کنند. خانواده های سلطنتی، ترکیبی از قدرت و ثروت هستند که چیزی فراتر از افسانه هاست. سبک زندگی مجلل آنها در قصرهای بزرگ و کارکنانی برای پاسخگویی به تمام نیازهای آنها، ما را شگفت زده می کند. در ادامه نگاهی به ۵ خانواده سلطنتی ثروتمند جهان می اندازیم.

۵. خانواده سلطنتی بریتانیا

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان
خانواده سلطنتی بریتانیا یکی از تأثیرگذارترین خانواده های سلطنتی در سراسر جهان است. بر اساس گزارش فوربس، خانواده سلطنتی بریتانیا ۸۸ میلیارد دلار ثروت دارد که بیشتر آن از طریق اعطای حق حاکمیت از سوی Crown Estate و برخی از سرمایه‌گذاری‌های املاک و مستغلات تأمین می‌شود. اگرچه شاه چارلز سوم ۵۰۰ میلیون دلار به ارث برده است، اما او مالک ۴۲ میلیارد دلار مادرش، ملکه الیزابت دوم فقید نیست.

۴. خانواده سلطنتی ابوظبی

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان

رئیس چهارمین خانواده سلطنتی ثروتمند جهان، شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، امیر ابوظبی و رئیس جمهور امارات متحده عربی از سال ۲۰۰۴ است. رد خاندان سلطنتی ابوظبی را می توان در سلطنت منطقه ای آنها از سال ۱۷۹۳ ردیابی کرد. ثروت این خانواده ۱۵۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود. در مقام مقایسه، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، رهبر دبی حدود ۱۸ میلیارد دلار ثروت دارد. به طور کلی نفت از دهه ۱۹۷۰، به شیخ فقید اجازه داد تا به یکی از ثروتمندترین مالکان لندن تبدیل شود.

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان

شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان که از سال ۲۰۰۴ پس از مرگ پدرش رئیس امارات متحده عربی نیز بود، مالک زمینی در پایتخت انگلیس به ارزش ۷.۱ میلیارد دلار آمریکا بود. طبق گزارش گاردین، این املاک سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برای او داشت. شیخ ظاهراً به طور فعال در رسیدگی به مبالغ هنگفت پول مشارکت داشته است. او همچنین ریاست سازمان سرمایه گذاری ابوظبی به ارزش ۶۹۶ میلیارد دلار را بر عهده داشت. شیخ محمد بن زاید آل نهیان پس از مرگ شیخ خلیفه در می ۲۰۲۲ جانشین وی شد.

۳. خانواده سلطنتی قطر

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، به تنهایی دو میلیارد دلار ثروت دارد و در رده نهم لیست ثروتمندترین اعضای خانواده سلطنتی قرار گرفته است. دارایی خالص این خانواده ۳۳۵ میلیارد دلار گزارش شده است. خانواده حاکم قطر، در املاکی در سرتاسر جهان سرمایه گذاری می کنند، از جمله برج شارد لندن، دهکده المپیک و فروشگاه بزرگ هارودز و همچنین ساختمان امپایر استیت نیویورک. خاندان سلطنتی قطر، همچنین در بانک بارکلیز، بریتیش ایرویز و شرکت خودروسازی فولکس واگن سرمایه گذاری کرده و ثروت جمعی خود را به ۳۳۵ میلیارد دلار رسانده است. شیخ تمیم بن حمد آل ثانی با ۴۱ سال سن، جوانترین پادشاه کنونی جهان است و یکی از ۸,۰۰۰ عضو خاندان سلطنتی قطر است.

۲. خانواده سلطنتی کویت

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان
امیر فعلی کویت صباح آل احمد است که فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور نیز هست. ثروت آنها ۳۶۰ میلیارد دلار است. بیشتر درآمد خانواده از ذخایر نفت و سرمایه گذاری های متعدد آنها در سهام ایالات متحده است که ثروت آنها را به شدت افزایش داده است. خانواده سلطنتی کویت، یکی از ثروتمندترین خانواده های سلطنتی در جهان هستند.
خانواده صباح از سال ۱۷۵۲ بر کویت حکومت می‌کنند. گفته می شود خانواده سلطنتی از حدود ۱۰۰۰ عضو تشکیل شده است و در حال حاضر توسط شیخ نواف الاحمد الصباح، که در سال ۲۰۲۰ پس از مرگ برادر ناتنی شیخ صباح چهارم احمد الجابر الصباح به سلطنت رسید، رهبری می شود.

۱. خانواده سلطنتی عربستان سعودی

خانواده های سلطنتی ثروتمند جهان

در صدر فهرست ثروتمندترین خانواده های سلطنتی، خاندان سلطنتی عربستان قرار دارد که پادشاه فعلی آن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود است. خانواده سلطنتی عربستان سعودی از حدود ۱۵,۰۰۰ عضو تشکیل شده است و ثروت آنها حدود ۱.۴ تریلیون دلار است که بسیار بالاتر از هر پادشاهی دیگری است. این ثروت عظیم از ذخایر عظیم نفت این کشور به دست می آید.

خاندان آل سعود از سال ۱۷۴۴ حکومت می کند و حتی این کشور را به نام خود نامگذاری کرده است. ملک سلمان از سال ۲۰۱۵ حکومت می کند و گفته می شود دارایی ۱۸ میلیارد دلاری دارد که او را به ثروتمندترین فرد سلطنتی روی کره زمین تبدیل می کند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج